Estrada

Lana Jurčević raznježila novim fotografijama kćerkice: Naše prvo romantično putovanje

Lana Jurčević raznježila je fanove fotografiom svoje kćerkice Mayle Lily.

Lana Jurcevic-Nezavisne.com

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila fotografije s odmora u Španjolskoj.

“Naše prvo romantično putovanje, gdje drugdje nego na Ibizu. Maki nam raste kao gljivica poslije kiše, već je ogromna. I predobra cijelo vrijeme. Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je svoj na svome i sad”, napisala je Lana u opisu, prenosi Klix.

Na romantično putovanje s njima je otputovao Lanin partner Filip, kao i njezine prijateljice, među njima i supruga NBA košarkaša Ivice Zupca, Kristina Zubac.

Hrvatska pjevačica je prošle godine rodila kćer, a nedavno je otkrila kako se djevojčica zove. Ona i Filip su na ruke istetovirali ime kćerkice.

“Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli… Ali, očito joj je to ime bilo suđeno”, napisala je tada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh