Estrada

Kćerka Brusa Vilisa progovorila: Autizam mi je kasno otkriven

Talula Vilis prvi put je javno podijelila svoju dijagnozu

Talula Vilis (Tallulah Willis), kćerka Brusa Vilisa (Bruce Willis) i Demi Mur (Moore), prvi put se otvorila o pitanju svoje dijagnoze autizma.

Nedavno je na Instagramu podijelila video iz djetinjstva na kojem sa svojim ocem dolazi na crveni tepih. Na snimci se može vidjeti kako se mlada Talula igra očevim uhom dok on razgovara s novinarima.

– Reci mi da imaš autizam bez da mi kažeš da imaš autizam – stoji u opisu objave.

U odjeljku za komentare, ona je odgovorila na pitanje o svojoj dijagnozi, rekavši da joj je autizam dijagnosticiran “kasno u životu”, prenosi „Entertainment Weekly“.

– Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu – napisala je i dodala kako je to “saznala tek ovo ljeto i promijenilo joj je život”.

Ova 30-godišnja glumica je posljednjih godina bila iskrena i otvoreno govorila o svom zdravlju, a javnosti je obznanila i svoje borbe s poremećajem prehrane i graničnim poremećajem osobnosti te dijagnozom ADHD-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh