Estrada

Hana: Bitno je što sam objavila sliku u kupaćem u vrijeme Ramazana, a pucnjave su sporedna stvar

Hana Hadžiavdagić se oglasila nakon što je dobila veliki broj kritika zbog objave fotografije u kupaćem tokom mjeseca Ramazana.

Hana Hadžiavdagić - express

“Bitno je što sam ja objavila sliku u kupaćem u vrijeme Ramazana, ali to što je u Sarajevu svaku drugu noć pucnjava u strogom centru grada na 500 metara od policijske postaje, napadi na žene, pljačke i što je sigurnosna situacija ubjedljivo najgora u regionu… E to je totalno sporedna stvar”, rekla je Hana.

Naglasila je da je sramotno u što se taj predivni grad pretvorio i “što pravih Sarajlija, bez opanka u prvom koljenu, više nema (možda 1 posto)”.

“Svako tko je otišao, kada pročita vijesti iz Sarajeva, može samo da kaže: ‘Hvala ti Bože što si mi pružio priliku pa sam pobjegao na vrijeme'”, poručila je influencerica. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh