Estrada

Slika i prilika elegancije: Severina zablistala na zabavi u crnoj haljini od 600 eura

Hrvatska pjevačica Severina bila je gošla zabave magazina Elle i dodjele nagrada, a tom prilikom plijenila je pažnju pojavivši se u crnoj elegantnoj haljini.

Severina Kojić - Instagram

Dodjela nagrada Elle Style Awards 2023 održana u Zagrebu okupila je hrvatske javne ličnosti, a Severina je zasigurno bila jedna od najbolje odjevenih. Pjevačica se pojavila u prilično jednostavnoj, ali efektnoj haljini brenda Solace London.

Duga crna haljina imala pratila je njenu figuru, a imala je polurolku i neobične pufnaste detalje na rukavima. Uz nju nosila je crne poluotvorene sandale, dok je kosu nosila puštenu i uvijenu u blage talase.

Pjevačica se pojavila i na pozornici gdje joj se pridružila Severina Lajtman, a tom prilikom se i našalila upravo na račun svog izgleda.

“Kad nisam umrla u ovoj vešti, neću nikad”, kazala je Severina pokazujući na usku polurolku haljine.

Elegantni komad brenda Solace London na web stranicama koje prodaju odjeću može se pronaći po cijeni od 600 eura. Pjevačica je fotografije sa zabave podijelila na Instagramu, a zabilježila ih je Mate Smolčić Senčar. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh