Estrada

BUKTI RAT DEJANA I ASMINA – TOTALNA DOMINACIJA DRAGOJEVIĆA: Evo kako je odgovorio STANIJINOM BIVŠEM VJERENIKU

Direktno.

Dejan Dragojević - screenshot

Na društvenim mrežama bukti rat pobednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića i oženjenog vjerenika Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića.

Sve je počelo kad je Dejan uu svom stilu prokomentarisao aktuelnu temu koja je uzrujala region, na šta je Asmin odgovorio preko svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Dragojević naravno na ovu prozivku nije ostao imun, pa je munjevitom brzinom stigao brutalan odgovor.

– Asmin Betmen u usta mu ga m*tnem. Šutnula te Standža kaže nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. Vrati se sponzorušo, nema ti Standžice da plaće. I nisam Dejan Caroj**ić, nego Asimoj**ić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe. Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena(majka tvog deteta) narkomanka? Kako ćeš objasniti ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu rodila tije onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? – glasile su objave na Dejanovom Instagram profilu. prenosi novi

Dok je prije toga Asmin napisao:

– Zamisli Dejan Caroj*bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j*be ženu i molio Cara da prestane j*bati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila p*derima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe sp*rme progutao nego vode – napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh