Estrada

KONAČNO ISPLIVAO SNIMAK! Evo šta je Snežana Đurišić zaista rekla takmičaru koji ju je optužio za mito

Svi su čekali nastup Dušana Vukadinovića u „Zvezdama Granda, koji je optužio Snežanu Đurišić da navodno uzima mito, a ove subote konačno je prikazan duel iz drugog kruga.

Snezana Đurisić - Novi

Ovaj duel izazvao je brojne komentare članova žirija i do poslednjeg trenutka situacija je bila neizvesna, a konačni rezultat bio je 5:4 u korist Snežaninog kandidata.

-Trebalo je da dobije šest glasova. E Dušane oštećen si, ali nema veze- dobacila je odmah Snežana na račun svog kandidata.

Međutim, takvog stava nije bila Marija Šerifović koja je istakla da smatra da je njegov nastup bio pun grešaka.

-Dušan je pjevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje, ali smatram da zbog tih grešaka nisi trebalo da prođe direktno dalje- objasnila je Marija.

Viki Miljković nije ostala ravnodušna na Dušanovo izvođenje čuvenog hita „Romanija“ te se usaglasila sa ostalim članovima žirija da je prvu pjesmu mnogo bolje izveo u odnosu na numeru Šerifa Konjevića.

– Nisam te nekako registrovala u prvom krugu, malo Crnogorac koji se vuče, čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš ti dobar – iskrena je bila Viki.

Za razliku od kolega, Ceca i Ana Bekuta su pohvalile takmičare bez objašnjenja što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom.

I kao što to obično biva, nakon članova žirija reč su dobili i mentori koji su dali niz savjeta, ali i vjetar u leđa svojim takmičarima kako bi zablistali u baražu.

– Dušane, evo čuo si. Ono o čemu smo pričali sve vrijeme upravo ti je rekla i Viki i skoro svi članovi žirija. Moraš da se probudiš. 60 posto sam teškom mukom uspjela da ga pokrenem, stalno kasni, stalno se sve to vuče. Prelijepa boja, divan talenat, sve imaš što treba da ima jedan dobar pjevač, još samo da se probudiš i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi – poručila je Sneža Dušanu. prneosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh