Estrada

KARLEUŠA NA RUČNOM ZGLOBU IMA TETOVAŽU KOJA KRIJE INICIJAL JEDNOG MUŠKARCA! “Toliko sam se zaljubila u njega”!

Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao neko ko nije pobornik tetoviranog tela, ali je ipak jednom prilikom napravila presedan i uradila tetovažu koja za nju ima bitno značenje.

JK

Naime, ona je to uradila svega samo dva puta i to kada je dobila stariju ćerku Atinu, a kasnije i mlađu Niku.

Ipak, tetovaža koja se nalazi sa unutrašnje strane ručnog zgloba muzičke zvezde krije i posebnu posvetu Dušku Tošiću.

Jelena je svojevremno za medije pričala o svojoj tetovaži:

– Šarati telo bez ikakvog razloga je totalni debilizam. Ipak, kad ti nešto u životu ostavi trag, kad imaš pravi razlog, onda je to sasvim u redu. Kada sam upoznala Duška, toliko sam se zaljubila u njega da sam odmah htela da istetoviram slovo “D”. Međutim, odlučila sam da sačekam da se rodi dete i istetovirala Atinino ime, ali u slovu “A” postoji stilizovano slovo “D”. Esteta sam i vodim računa da sve to lepo izgleda – ispričala je svojevremeno Jelena koja je godinu dana posle Atine dobila Niku, pa je na svoju ruku dopisala i njeno ime.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh