Estrada

Najvrelija hrvatska navijačica obećala: Skinuću se gola ako osvojimo Svjetsko prvenstvo

Najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knol obećala je da će se skinuti gola 18. decembra ako Hrvatska uspije da osvoji svoj prvi naslov prvaka na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ivana Knoll - DPA

Vatreni su uspjeli da se treći put plasiraju u polufinale Svjetskog prvenstva, a sljedeći izazov im je Mesijeva Argentina, s kojom će se u utorak boriti za finale. Hrvatsku tako dve pobjede dijele od osvajanja Svjetskog prvenstva, stoga je bivša takmičarka Miss Hrvatske dala obećanje navijačima. prneose “Nezavisne“.

Na pitanje njemačkih medija o izgledima Hrvatske da osvoji Svjetsko prvenstvo, Ivana je rekla da će se skinuti do kraja ako vidi željeni trofej. “Ako se to dogodi, zastava pada”, izjavila je influenserka koja je postala poznata po oskudnim autfitima na stadionima, prenosi B92.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh