Estrada

JEZIVO – otrkivena BEBIČINA TAJNA? “On je u OPASNOJ SEKTI” – ovo su NEPOZNATI DIJELOVI njegove biografije

Au, Miljana je u opasnosti?

Nenad Macanović - Novi

Jedna medijska kuća dobila je danas poziv od komšije Nenada Macanovića Bebice, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je iznio šokantne optužbe na račun ovog zadrugara. Naime, ovaj gospodin je otkrio šta se priča po komšiliku, a kad Marija i Miljana Kulić ovo budu saznaleo, doći će do haosa.

Po komšiluku se priča da je Nenad ušao u sektu. Svi smo prestrašeni i šokirani. Mnogo se čudno ponaša, čudnije nego pre. Pratimo sve šta radi u “Zadruzi” i koliko je opsjednut Miljanom, tako se nije ponašao ni sa svojom ženom.

Nisu čista posla, umješano je nešto drugo. Ima neki viši cilj kad su Marija i Miljana u pitanja, zato ih ne pušta i prati 24/7. Nadam se da će Marija ovo vidjeti, ona je pobožna žena, treba što prije da se skloni od njega, i Miljana i ona, jer se to neće završiti dobro – ističe Nenadov komšija. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh