Estrada

POTPUNI REMONT: ĐINA DŽINOVIĆ SKIDA OŽILJKE, SMANJUJE USTA… LISTA JE PODUGAČKA!

Đina Džinović je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama kada je podelila spisak stvari koje planira da uradi do leta.

Osim što je donela odluku da sa 59 kilograma do leta na vagi ugleda brojku 53, ćerka dizajnerke Meline Džinović je na listu dodala i “popuniti hip dipse, izravnati stomak, stanjiti noge…”.

– Imati već bazu za ten, dobiti na gluteusu (jao, što sam fina) – dodala je Đina.

Pored toga, Džinovićeva je na listu dodala i posetu estetskom hirurgu u okviru koje planira da ukloni ožiljak i smanji usne, za razliku od većine onih koji ih uvećavaju hirurškim putem.

– Završiti lasersku epilaciju, ofarbati opet trepavice, oporaviti kosu, porasti još 3cm (ovo je pusta nada jer nemam kako to) i smisliću još šta mi fali, ne bojte se – zaključila je ćerka pevača Harisa Džinovića, prenosi pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh