Estrada

TARA JE IMALA 16 GODINA KADA JE MOG DRUGA MOLILA DA SE J**E! Stefan Karić izneo ŠOK detalje o Simovoj, obezbjedjenje odmah REAGOVALO

Stefan Karić razvezao je jezik pa je otkrio detalje iz prošlosti Tare Simov, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

– Zašto ne pokušaša sa Tarom? Prelepi ste zajedn, dva aprila, plus beba April – glasilo je pitanje.

– Tara je neko ko sluša ljude oko sebe, Ana joj je kao drugarica. Anđelo, idi manekeniši se, svoju lažnu vezu čuvaj za sebe- pričao je reper.

– Ne trebao bih da joj pi*am usta, a onda da se ljubim sa njom, govorim da je klošarka i da je je*u svi – dodao je Anđelo.

– Ti si maneken, nebitan si i ne znaš kodekse. Furaj lažnu vezu, sa lažnom devojkom. Veza će da ti traje mesec dana. Hvataš se za devojke, nemaš emocije, smešan si i glumiš rijaliti. Pazi kako oblači majicu, kako šeta i kako grli. – urlao je Ša.

– Ti si lik koji ima tobogon, penje se, a ima 40 godina. Treba da bude budala kao što si ti. Neću sigurno da varam ženu – odbrusio je Anđelo.

– Ti si rob i nemaš prave emcoije, a ti glumiš vezu – nastavio je Nenad.

– Je l’ mogu da se družim sa Tarom? – pitao je Ranković.

– Ka*aj je ako hoćeš – rekao je Ša.

– Sedim, ćutim i ne ponićavam te. Ja sam te zagrlila, a ti mi govoriš da se ka*am – ubacila se Tara.

– Ti i maneken pod ruku, šetajte i glumite lažne poljupce. Ja kad ljubim, ljubim, a ja ne glumim vođenje ljubavi – dodao je Ša.

– On je mene prvi ponizio – rekla je Tara.

– Ona je stala pored tebe i kao “Zagrli me”, odjednom želi ona šansu. Ti si folirant – dodao je Karić.

– Ti sve radiš zbog rijalitija, zabole tebe ku*ac za Nenada. Mrš bre u pi*du materinu. Ušla je sa tobom u vezu zbog rijalitija, a ti si jedan magarac! Magarče jedan! Folirant, smrad i sve najgore na svetu je ona – urlao je Karić.

– Ti si mene sad izvređao – rekla je Tara

– Hoćeš ja da pričam? Dok je Tara imala 16 godina ulazila je mom drugu u kuću i molila ga da se je*e, bolje da ne pričam šta je dalje bilo. Ako ja počem da pričam svi ćete da grebete na vrta, smradovi jedni. Nemoj da mafijaš i da me diraš, za sad je dovoljno – besneo je Stefan.

– Još dve, tri , pa ću ja – pretila je Tara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh