Estrada

ODMAH SE BACILA U AKCIJU: Sijevaju varnice između Dalile i Cara, gutaju se pogledima, a ona mu uvija kukovima

Brzo je otpisao Maju.

Car, Dalila i Maja - Screenshot

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima organizovana repriza novogidišnje žurke, na kojoj je pjevala Pinkova zvezda, talentovani Pavle Dejanić, piše Srbija danas.

Tenzija je rasla, a varnice u pogledima bivših ljubavnika Dalile Dragojević i Filipa Cara su samo sijevale uz baladu na koju očigledno nisu ostali ravnodušni.

Uprkos protivljenu diskvalifikovane Maje Marinković, Car nije ostao imun na Daliline poglede, te su se međusobno gutali pogledima u nedogled, dok se Caru brk smiješkao.

Očigledno da ih je pjesma oboje pogodila.

Kako se situacija odvijala, pogledajte u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh