Estrada

Kebina ljubavnica ‘oplela’ po pjevaču: “Bio je više kod mene nego kod žene!”

Ljiljana Jevremović koja sa pjevačem Draganom Kojićem Kebom ima vanbračnu kćerku Inu, a sada se prisjetila svog odnosa sa folkerom i ispričala nepoznate detalje iz života.

Ljiljana Jevremović - Telegraf

Ljiljana je rekla da njhova kćerka Ina ne želi nikakav kontakt sa svojim ocem jer je gledala kako njena majka pati godinama, ali i kako je on sam svoje dijete odbacio, piše Alo!.

– Ina nije željela da promijeni prezime u Kojić i kada je mogla, zbog revota. On je Inu godinama ignorisao, a kada nekoga ignorišete, vi ignorišete život, to je kao ubistvo – ispričala je ona.

Jevremovićeva se prisjetila kakav je bio Keba, kao i da je pazio na njene troškove, te joj je zamjerao i da ne vodi računa o potrošnji struje.

– On je mene tjerao u mom stanu da gasim sijalice i štedim struju, a ja sam sve sama plaćala. Više je živio kod mene, nego kod kuće. Ne znam kako se pravdao ženi.

Ljiljana je zatim riješila da u programu uživo objasni, kako je rekla, na koji način je on nju “uhvatio”.

– Situacija se dešava u mom stanu kada su mi plodni dani… Donosim kondome, on ih baca kroz terasu i namjerno mi pravi dijete. Ja tačno znam da sam zatrudnjela tada. On je meni govorio da on meni želi da napravi dijete još prije nego što smo se poljubili – otkrila je ona u “Novom Jutru”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh