Estrada

“ŠAMAR” ZA TARU SIMOV – EVO ŠTA JE ŠA UPRAVO OBJAVIO NA INSTAGRAMU: Nakon svega što je potreslo javnost, ODLUČIO SE NA DRASTIČAN POTEZ

Tara Simov na društvenoj mreži Instagramu objavila je snimke na kojem se vidi i čuje kako njen sad bivši dečko Nenad Aleksić Ša razvaljuje vrata od kupatila.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša - Screenshot

Bivši rijaliti učesnik “Zadruge”, Marko Đedović otkrio je da je bio u komunikaciji sa bivšom prijateljicom Tarom, te da mu je priznala za mnogo ružne stvari koje su se desile između nje i repera, da je bilo nasilja, fizičkog kontakta, da nije ni ona bila mirna, da se dešavala jurnjava nožem po kući.

Tara je, iznervirana što se priča o njima, objavila nekoliko snimaka gdje se čuje kako Ša pokušava da uđe u kupatilo, a u jednom trenutku ga je Tara upitala da li on to nosi nož.

O Nenadovom nasilnom ponašanju svjedočili su i prijatelji Simovljeve.

Nakon čitave drame, oglasio se reper na Instagramu, a iz njegove poruke, koja je “šamar” za Taru, jasno se vidi da želi da dokaže svijetu da je on žrtva, a ne njegova bivša:

Preživio si, u redu je. Sada je vrijeme da živiš – istakao je Aleksić, aludirajući na to da je spreman na novi početak, piše “Srbija danas “.

Objava Nenada Aleksića – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh