Estrada

OSTVARIO JOJ SE ŽIVOTNI SAN, MILJANA KULIĆ OTKRILA KAKVU JE PONUDU DOBILA OD DARKA LAZIĆA: “Zvao me je da..”

Bivša učesnica rijalitija Miljana Kulić otkrila je sve aktuelnosti iz svog života, a priznala je detalj vezan za pjevača Darka Lazića koji niko nije znao.

Nedavno je porodica Kulić napravila gala slavlje povodom 3. rođendana malog Željka, pa nas je zanimalo kako je sve proteklo i da li su se utisci slegli.

“Super smo se proveli, zbog toga sam malo i umorna. Nakon restorana smo nastavli da slavimo i kući, bašta i kuća su bile prepune gostiju. Vjeruj mi da su neki gosti još uvijek ostali, jer su pristigli iz raznih gradova”, rekla je Miljana.

Ipak, neizbježno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

“Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa hemoterapijom i zračenjem”, kaže Miljana.

Najpoznatija zadrugarka otkrila je i jednu ekskluzivu.

“Mogu da vam kažem da snimam pjesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete vidjeti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo cijeloj estradi usta. Snimit ćemo duet, naravno, počela sam da vježbam i pjevanje. Pratite me da vidite gdje ću večeras poslije emisije otići”, završava Miljana kroz smijeh, prenosi “Pink.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh