Estrada

Oglasila se Ivana Aleksić nakon vijesti da Ša i Tara čekaju bebu! Ša radi i sa kim provodi vrijeme reperova supruga!

Otkako je Nenad Aleksić Ša učinio javnu preljubu u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga”, njegova, još uvijek zakonita, supruga Ivana Aleksić dospjela je u žižu interesovanja.

Nenad Aleksić Ša i Ivana - Screenshot

Svaki Ivanin potez prati se danonoćno, a svaka njena objava izazove veliku pažnju javnosti.

Ivana je danas na svom Instagram nalogu objavila fotografiju, na kojoj pozira sa drugaricom, a osmijeh ne skida sa lica. Na sebi nosi kačket, teksas jaknu i džins, a mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala.

Ivana je danima nedostupna za komentar, ali sudeći po fotografiji, dešavanja iz Zadruge ne spriječavaju je da nasmijana uživa u lijepom i sunčanom danu.

Ivana Aleksić – Screenshot

Podsjetimo, Ša je Ivanu prevario sa Tarom Simov, a sada se sumnja da je i Simova trudna, jer kako je sama istakla, ciklus joj izostaje više od mjesec dana, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh