Estrada

“Bilo je strašno, nije važno da li sam bila cijela modra” – Žena od sultana iznijela nove detalje o nasilju koje je preživjela

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao “Žena od sultana”, prije mjesec i po dana doživjela je nasilje od bivšeg dečka, a sada je apelovala na sve žene da prijavljuju bilo kakav vid nasilja.

Tijana Milentijević - Expresstabloid.ba

Za njega razlog sigurno postoji, što se mene tiče ne postoji, jer mislim da nasilje ne opravdava apsolutno ništa. Ne znam, da je bilo strašno, jeste. Detalje nisam iznosila, pesnicom me nije udario u lice, šamar jeste. U svakom slučaju nije važno da li sam bila cijela modra ili ne, najvažnije je moje psihičko stanje – rekla je Tijana za “Kurir“.

Pevačica je zatim naglasila da žene treba uvijek da prijave nasilje i da nikada ne dozvole da šute i trpe jer je zdravlje na prvom mjestu.

Video možete pogledati OVDJE!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh