Estrada

Milijana (22) zamijenila Milojka (75) “mlađanim” Milošem (61), a sad ima šta i da vozi

Bivša takmičarka rijaliti šoua “Parovi” Milijana Božić (22) je nedavno otkrila da ima novog “dečka”, penzionera Miloša (61), ali i novi automobil.

Milijana Božić - Instagram

Da je Milojko Božić (75) prošlost dokazala je novim fotografijama na kojima se vidi kako uživa pored izvjesnog Miloša koji je 14 godina mlađi od njenog muža.

Milijana Božić – Instagram

Ona se na Instagram storiju pohvalila da ima novi automobil, “mercedes” A klase, pa je ponosno pozirala pored automobila, a fotkala se i za volanom.

Izgleda da penzioner Miloš radi sve kako bi usrećio svoju mnogo mlađu djevojku, a priča se da joj je upravo on kupio Mercedes.

Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno – rekla je ona nedavno.

Zbog raspada braka s Milojkom ne očajava, iako je tvrdila da je to ljubav za cijeli život.

Pa sigurno neću patiti za Milojkom koji mi je upropastio dio života. Razvodimo se 2. decembra – zaključila je ona, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh