Estrada

U braku su preko dvadeset godina i imaju dvije kćerke: Kako izgleda supruga Sergeja Ćetkovića

Kristini, bez sumnje, mnoge žene zavide na tome što je uspjela da osvoji srce jednog od najvećih romantika sa naših prostora – Sergeja Ćetkovića.

Sergej Ćetković - Nezavisne.com

Koliko je njihov brak poseban dovoljno za sebe govori činjenica da pjevač svoju suprugu svake godine zaprosi na isti dan.

Volim da pravim neobična iznenađenja iako me ona danima moli da to ne radim. U sekundi smislim šta bi to moglo da bude – ispričao je jednom prilikom uz osmijeh Sergej za “Story”.

Prošle godine u Italiji, na večeri u restoranu, još jednom sam je zaprosio. Orkestar je svirao za nas, a svi prisutni su aplaudirali. Rekla je: “Da!” – dodao je tada uz osmijeh Ćetković.

Podsjetimo, Sergej je već 21 godinu u braku sa suprugom Kristinom, sa kojom ima dvije kćerke – Lolu i Milu, prenosi “Pulsonline“.

Više fotografija njegove supruge možete pogledati u nastavku:

Sergej Ćetković sa suprugom – RAS Srbija

Sergej Ćetković sa suprugom – RAS Srbija

Sergej Ćetković sa suprugom – RAS Srbija


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh