Estrada

O njoj bruji internet: Ko je žena od sultana?

Tijana Milentijević dobila je nadimak “Žena od sultana” nakon što je njena pjesma tog naziva postala jedna od najslušanijih u regionu.

Tijana Milentijević - Expresstabloid.ba

Tijana je zahvaljujući tom folk hitu postala popularna na internetu, a pjesma joj je među prvima na Youtube trendingu otkako je objavljena. Ipak, Tijana Em, kako se sada predstavlja, nije novo lice na estradi, piše “CDM“.

Sa 13 godina pjevala je u šou programu “Ja imam talenat”, a nešto kasnije, takođe kao maloljetna, takmičila se u “Zvezdama Granda” i stigla do finala. Snimila je pjesmu “Prorok”, ali nije uspjela da se proslavi.

Imidž smjerne i nježne pop-folk pjevačice, riješila je da odbaci pretvorivši se u pravu vamp damu. Par estetskih korekcija, se*si imidž i spot za “Ženu od sultana”, napraviše od dvadesetjednogodišnje Tijane novu estradnu zvijezdu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tijana Milentijević

Objavu dijeli REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice)

Kaže da se nije uljepšavala zarad karijere, već zbog samopouzdanja. Uprkos se*si imidžu, nepristojne ponude ne dobija. To objašnjava činjenicom da je uz nju sve vrijeme producent Šaran Allegro, koji je preuzeo ulogu Tijaninog čuvara od njenog oca koji je ranije motrio na svaki njen estradni korak.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh