Estrada

“Krila sam da imam koronu” – Priznanje Milice Pavlović – “Bila sam zaražena, nisam htjela da se piše o tome”

Nisam htela da se piše o mojoj bolesti, pa sam se izolovala kod kuće i sama liječila, kaže Milica Pavlović.

Milica Pavlović - Instagram

Milica Pavlović (28) krila je da ima koronavirus! Srbijanska pjevačica nije željela da se piše i priča o njenoj bolesti, pa se odmah po dobijanju pozitivnog rezultata na kovid-19 izolovala kod kuće, prenosi “Informer“.

Jačanje imuniteta

Milica tvrdi da se nije uplašila opasnog virusa i da je sve vrijeme razmišljala pozitivno.

Čim sam saznala da imam koronu, sklonila sam se od svih. Htjela sam u miru da pobjedim bolest i nisam željela da se od toga pravi fama. Nije mi bio potreban marketing, pa se nisam kao neki javno oglašavala i govorila kako sam zaražena – priča pjevačica i dodaje šta je radila u samoizolaciji:

Gledala sam na koronu kao na neku vrstu prehlade. Čim sam dobila temperaturu, rekla sam sebi: “U redu, Milice, to je to! Hajde da preležimo ovo.” Tako sam postavila stvari u glavi, a vjerujte mi, psiha je važna u teškim situacijama.

Milica je karantin iskoristila da se dobro odmori i ojača svoj organizam.

U karantinu sam se zdravo hranila i jačala imunitet, tako da se, srećom, sve dobro završilo. Ni u jednom trenutku se nisam uplašila. Sada sam zdrava, a zaraženim ljudima bih preporučila da što više porade na jačanju imuniteta. Treba uzimati dosta vitamina C i D, jer oni jačaju organizam – objašnjava Pavlovićeva.

“Se*si senjorita” smatra da njene kolege ne treba da se žale što su im zbog pandemije otkazani nastupi.

Bavimo se profesijom od koje se dobro zarađuje. Zato je bezveze da se žalimo kako nemamo para u vrijeme ove krize. Neki pjevači su potrošili pare na skupe automobile, a sada idu okolo i kukaju?! Naš posao je takav da okuplja mnogo ljudi na jednom mjestu, a to u ovom trenutku samo može da doprinese širenju virusa. Vratit ćemo se poslu kada sve ovo prođe jer, hvala Bogu, muzike će uvijek biti – kaže Milica.

Virus hara estradom

Mnoge njene kolege i dalje se bore protiv kovida-19: Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Katarina Didanović, Era Ojdanić i Jelena Kostov.

Virus su preležali Ceca i Veljko Ražnatović, Đorđe David, Bane Obradović, Ljuba Perućica, Miki Mećava, Marina Visković, Bane Mojićević…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh