Estrada

Voditeljica testirala djecu i poručila : “Prestanite da me linčujete kao da sam lično zamutila koronavirus u svojoj kuhinji i njime prskala ljude”

Prije nekoliko dana osvanula je vijest da je Dušica Jakovljević pozitivna na koronavirus, a ona se sada ovim povodom obratila javnosti.

Dušica Jakovljević - Screenshot/YouTube

Dušica Jakovljević nije ni potvrdila ni demantovala informaciju da je zaražena korona virusom, a kako je sada navela, njena djeca Anđela i Ognjen su se testirali i negativni su na Covid-19.

Zbog moje djece i na njihovo insistiranje, radi njihovog normalnog života, objaviću da su se oni testirali i da su upravo stigli njihovi rezultati, a to je da su oboje, i Anđela i Ognjen, negativni na koronavirus – napisala je voditeljica na svom Instagram profilu.

Dušica je takođe napisala da je “etiketiraju kao da je ona krivac i da je ona korona virus lično zamutila u svojoj kuhinji i njime prskala ljude”, prenosi “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh