Estrada

OVE PJEVAČICE ZVEZDA GRANDA OTIŠLE SU U ZABORAV: Uložile trud i PARE, a onda samo NESTALE SA ESTRADE! (FOTO)

Mnoge pjevačice probile su se jednim hitom, ali svoju karijeru nisu nastavile, pa su ubrzo i zaboravljene.

Zvezde Granda - Screenshot/YouTube

Iako su ulagale ozbiljen pare u svoje albume, fotke i spotove, nestale su kroz neko vrijeme kao da nikada nisu ni bile dio estrade.

Lepa Đorđević se na muzičkoj sceni pojavila 2005. godine i u moru obrada i kič pjesama, razgalila je publiku pravim “dvojkama”. Vrtila se na “Grandu”, a onda je izdala još nekoliko pjesama odakle joj se gubi svaki trag.

Samira Grbović poznatija kao Sani je rasna crnka koja se na estradi pojavila devedesetih. Vrhunac slave doživjela je u “Grand” produkciji za koju je izdala nekoliko albuma. Upala je u finansijske dugove i povukla se sa scene.

Danijela Nela Bijanić prsima je prokrčila svoje mjesto na estradi devedesetih godina. Harala je po prestoničkim kafanama, a onda je Nela počela da izdaje albume za manje izdavače što je uzrokovalo krah njene muzičke karijere.

Biljana Mecinger Bina poznata po jednoj pjesmi zasijala je na sceni “Granda” dvijehiljaditih. Saša Popović je u njoj vidio veliki potencijal, ali ona se nakon dva albuma udala i pobegla za Australiju.

Marija Mara Stojadinović prvo je bila pjevačica folk benda ”Nemoguće vruće” a onda je za “Grand” izdala odličan album. Nju je do kraha karijere dovelo to što se slikala gola za ratne tabloide. Saša Popović ju je zabranio na “Grandu” i od tada joj se gubi svaki trag. Živi u Čikagu gdje je udata za Afroamerikanca, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh