Estrada

Danijela Dvornik pokazala rezultat treninga: “Kilogrami padaju brzinom kornjače”

Osobe koje žele promijeniti svoj izgled najčešće smatraju da moraju smršavjeti.

Danijela Dvornik - Blogspot

Međutim, pravilna prehrana i redovita tjelovježba mogu itekako promijeniti tijelo, oblikovati ga i učvrstiti, a da se brojka na vagi ne smanji nužno.

To je shvatila i Danijela Dvornik koja je u ogledalu u teretani fotografirala cijelo tijelo kako bi svima pokazala što je napravila tijekom posljednjih mjeseci, koliko slijedi pravila zdravog životnog stila, piše Index.

“Kilogrami padaju brzinom kornjače, ali zato mišićna masa raste, centimetri se smanjuju, tijelo se mijenja naočigled, naročito ramena i torzo”, napisala je pa otkrila da je trening počela s 200 čučnjeva.“To je ništa za mene”, dodala je.

Nije trebalo dugo čekati na prve komentare na račun njene transformacije.“Bravo, odlično izgledate”, “Prava ste inspiracija za žene”, “Svaka čast na volji i upornosti”, neki su od komentara koje su joj uputili pratitelji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh