Estrada

Nadu Topčagić tukao kolega

Estrada je prepuna sukoba među kolegama pjevačima. Nekada verbalni okršaji prerastu u fizičke.

Nada Topčagić - Alo.rs

Mediji su nedavno pisali o tuči između poznatih pjevača Nade Topčagić i Marinka Rokvića. Pisalo se kako je pjevač pretukao kolegicu.

Nada je konačno ispričala pravu verziju sukoba.

Sad smo neki krvni neprijatelji, a ne znam ni ja zašto. Bili smo u kombiju Marinko, Bora Drljača, orkestar i ja. Kad nam opkole kombi, nema šanse da krenemo i stignemo na vrijeme, a imamo tri koncerta zaredom. On je sjedio pozadi i vikao mi: ‘Šta hoćeš sad da daješ slike. Ostavi se sad toga, opkolili su nas i ne možemo da izađemo kombijem’. Ja kažem ‘Šuti, tebi je krivo što tebi ne traže’. Galamili su svi na mene, pa i Drljača. ‘Šutite!’, rekoh. Marinko kaže ‘Nemoj da se zezaš’, ja opet njemu da mu je krivo. Počupa me za kosu, ja izađem tog momenta i udarim ga u cjevanicu, onda me opet počupa, pa je skočio Bora. Opšti karambol. Eto, to je to. Pričali smo od tad, ali ne znam što se naljutio, da li ga je to toliko potreslo, ne znam – ispričala je srbijanska pjevačica, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh