Estrada

“IZLIJEPILA JE SVOJE RANJAVO TIJELO I VRATILA SE NA MJESTO ZLOČINA!” – Anabela iznijela strašne detalje o Luni! Ovo je JEDINI PUT DO OZDRAVLJENJA

Kada je Luna Đogani da po prvi put uđe u rijaliti, njena majka Anabela Atijas podržala ju je, pratila u stopu i redovno komentarisala sve situacije. Međutim, drugi put nije bila za to, niti redovno iskazuje svoje mišljenje. Anabela je podržala Luninu vezu sa Markom Miljkovićem, jer joj je prije svega bitna Lunina sreća.

Anabela Atijas - Screenshot/YouTube

Poslije raskida sa Slobom Radanovićem bilo joj je izuzetno teško, a Anabela je gostujući u emisiji “Premijera vikend specijal” detaljno predstavila javnosti kako je to izgledalo van medija.

Pa ja ne znam da li postoji jedna majka na ovom svijetu… voljela bih ako postoji da je upoznam, da me demantuje… kojoj na prvom mjestu nije sreća njenog djeteta“, počela je ona.

Ja jednostavno vidim jednu djevojku koja je toliko izranjavana, toliko uništavana. Ono što najviše može da nas dotuče je ljubav, složili se vi ili ne. Sve se vrti oko te ljubavi. Ona je je bila jedna potpuno uništena, rasturena osoba, u sitne dijelove rasparčana. Ja sad vidim jednu djevojku koja je vrlo hrabro pokupila sve te dijelove, izlijepila to srce, ranjavo tijelo i svojim nogama zakoračila na mjesto zločina da se suoči sa svojim demonima!” rekla je Anabela.

To je nju proganjalo! Suočila se sa svojim strahovima i to je bio zaista, iako ja nimalo nisam bila za to, bio jedini i najbolji način da ona danas izgleda ovako kako izgleda“, dodala je pjevačica, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh