Zdravlje

Spavajte kao beba: Četiri nezaobilazna rituala za miran san

U DINAMIČNOM svijetu punom izazova i stresa, kvalitetan san postao je luksuz kojem mnogi teže.

Između obveza, škole, posla i održavanja socijalnog života, teško je pronaći vremena za opuštanje i odmor. No, ne brinite, donosimo vam četiri neodoljiva rituala koja će vam pomoći uspavati vas brže nego što kažete ‘laku noć’.

Opuštanje u mirisnoj oazi

Zaplovite u snove uz pomoć tople, mirisne kupke. Uronite u vodu obogaćenu eteričnim uljima lavande, jasmina ili sandalovine i dopustite da vas opuštajući mirisi odvedu u zemlju snova. Pritom ne zaboravite smanjiti osvjetljenje i pustiti blage zvuke prirode, kako biste maksimalno iskoristili ovaj ritual.

Meditacija i disanje

U miru vaše spavaće sobe, pronađite trenutke mira uz meditaciju i vježbe disanja. Prepuštajući se ritmu vlastitog daha, možete smanjiti napetost i pripremiti um i tijelo za odmor. Uz Galaxy Fit3, koji prati vaše zdravstvene pokazatelje, možete u stvarnom vremenu pratiti napredak svojeg opuštanja.

Knjiga ili glazba pred odlazak u krevet

Predajte se čarima lagane literature ili umirujućih melodija koje će vas odvojiti od dnevne užurbanosti. Uz tehnologiju Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G, čitanje ili slušanje glazbe postaju još ugodniji, pružajući vam savršeno okruženje za prelazak u svijet snova, piše index.

Postavite scenu za savršeni san

Klima-uređaji iz Samsung WindFree™ serije dolaze kao spasitelji dobrog sna, nudeći optimalnu temperaturu spavaće sobe bez neželjenog hladnog zraka ili buke. Zaspite i probudite se osvježeni, spremni za nove izazove koje nosi dan.

Uz ove jednostavne, ali moćne rituale, vaš će san postati dublji, a buđenje svježije. Ne zaboravite iskoristiti posebne ponude Galaxy uređaja koji će vam pomoći pratiti i poboljšati vaše spavaće navike. Osigurajte si dobar noćni odmor i budite spremni za sve što vam život donosi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh