Moda i ljepota

Što obući na posao? Imamo brza rješenja koja uvijek funkcioniraju!

Dok se polako pripremamo za povratak u urede nakon sunčanih godišnjih odmora, razmišljamo kako osvježiti garderobu i pripremiti se za nove radne pobjede.

pr / haber.ba

Kako bismo vam olakšali jutarnje spremanje za posao, zavirili smo u Deichmann i pronašli cipele koje se jednostavno kombinuju i svaki outfit čine idealnim za odlazak u ured. U nastavku donosima tri prijedloge outfita za povratak u urede, s obućom koju možete pronaći u Deichmann prodavnicama.

Klasično, a svježe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Kombinirajte klasične salonke s decentnim detaljem, elegantne crne hlače visokog struka i bezvremensku košulju. Dodajte statement ogrlicu za dašak osobnosti te kompletirajte izgled shopper torbom. Ako i u korporativnom okruženju želite izraziti vlastiti stil i karakter, pokušajte svoje klasične salonke malo razigrati dodatkom čarapica. U Deichmannu vas čeka velik izbor elegantnih, klasičnih, ali i vrlo karakternih, statement salonki.

Stil garantiraju loaferice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Za one koji vole casual-chic izgled na poslu, loaferice iz Deichmanna i ove jeseni će vas potpuno oduševiti. Glomazne loaferice kombinirajte s lepršavom midi suknjom cvjetnog uzorka i jednostavnom bijelom majicom za outfit koji odiše retro romantikom. Neutralne loaferice također ćete obožavati nositi s ležernim hlačama i trapericama u kombinaciji s košuljom za savršen balans profinjenosti i komfora. Loaferice po koje ove jeseni idemo u Deichmann planiramo nositi cijeli dan!

Prvi pozdrav čizmicama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Ako želite eleganciju, bez žrtvovanja komfora, čizmice gležnjače su pravi izbor. Kombinirajte ih s uskim crnim hlačama uz dodatak ženstvenih bluza, decentnih topova ili čak laganih pulovera.

Tamni blazer je uvijek dobra ideja, a velike poslovne torbe koje se ponovno vraćaju u modu će dati suvremeni twist cijelom izgledu. Čizmice će sjajno izgledati i kombinirane uz midi haljine za modernu i kontrastnu siluetu. Ovaj outfit je idealan za dane kada želite igrati na sigurno, ali bez kompromisa!

Deichmann prodavnice donose obuću koja će vam pomoći da se vratite u urede s novom energijom i stilom. Bez obzira na vašu osobnost i preferencije, Deichmann ima sve što vam treba za osvježenje vašeg radnog ormara. Inspirirajte se ponudom Deichmann prodavnica i zakoračite u novu radnu sezonu s puno samopouzdanja i elegancije.

Ponudu prodavnica DeichmannPonudu istražite putem službene web stranice Deichmann BIH!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh