Moda i ljepota

Stilske cake koje svaka žena mora da zna!

Skidanje nagomilanih kilograma može potrajati, a ponekad nam je rezultat potreban odmah. Ako liniju još uvijek niste doveli do savršenstva, poslužite se ovim stilskim cakama koje daju provjerene rezultate.

pressmedia

Garderoba, ukoliko se pravilno izabere, može da nam bude najbolji saveznik. Ona može da istakne ono najbolje na našem tijelu i sakrije sve nedostatke.

Ukoliko želite da vam figura izgleda besprijekorno, vodite se ovim pravilima:

1. Crna boja

Dobro je poznato da tamnije boje, a prije svega crna, imaju tu moć da vizelno učine figuru vitkijom. Uvijek birajte tamniji džins jer će vam tako noge djelovati vitkije i duže, a naročito ukoliko ih nosite u kombinaciji sa visokim potpeticama.

2. Monohromatski stil

Baš kao i crna boja i monohromatski stil daje provjerene rezultate. Ponesite jednu boju od glave do pete i izgledaćete znatno mršavije.

3. Izbjegavajte plisirane i naborane pantalone

Nabori debljaju, zato nosite pantalone koje su naprijed ravne jer će one da sakriju stomak i noge će da učine dužima. Zbog toga ćete da se činite višima i proporcionalnijima.

4. Pantalone sa visokim strukom

Ovaj kroj pantalona je idelan za sakrivanje viška na stomaku, a ujedno će učiniti da noge izgledaju vitko.

5. Vertikalne linije

Sve je u dobrom odabiru printa, a vertikalne pruge su savršeno rješenje ukoliko želite da sakrijete kilograme.

6. Nosite dublji izrez oko vrata

Kako biste idzužili gornji dio tijela, nosite bluze i džempere sa V izrezom. One će doprinjeti tome da izgledate više, a ujedno će skrenuti pažnju sa dijelova tijela koje želite da sakrijete.

7. Haljine sječene u struku

Haljine sječene u struku idealne su za sve djevojke sa oblinama, naročito za djevojke koje imaju jače kukove. One na pravi način prikrivaju sve vaše nesavršenosti, a uz to ističu vaše atribute.

8. Štikle

Izbor obuće, takođe, može da napravi drastičnu razliku u izgledu. I manja štikla će biti dovoljna da figura izgleda skladnije,piše Pressmedia.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh