BIZnews

Udruženje Pomozi.ba i UniCredit Bank osigurali maske za 15.649 penzionera

Humanitarna organizacija Pomozi.ba i UniCredit Bank, zajedničkom akcijom osigurale su i podijelile 78.245 zaštitnih maski penzionerima širom Bosne i Hercegovine.

Udruženje Pomozi.ba i UniCredit Bank osigurali maske za 15.649 penzionera - PR / Haber.ba

U akciju je bilo uključeno 15.649 penzionera kojima su uposlenici UniCredit Bank maske uručili zajedno sa decembarskom penzijom.

S obzirom na to da su penzioneri posebno ugrožena i rizična skupina kada je u pitanju zaraza koronavirusom, željeli smo baš njima dostaviti zaštitne maske kako bi mogli bez brige i straha da se kreću kada je to potrebno i obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti. Nadamo se da smo im na ovaj način barem malo uljepšali početak 2021. godine. UniCredit banci, koja je naš dugogodišnji partner i prijatelj, dugujemo veliku zahvalu jer su prepoznali značaj i ove akcije – naveli su iz Udruženja Pomozi.ba.

Maske su dobili penzioneri u Čapljini, Stocu, Tomislavgradu, Posušju, Gornjem Vakufu – Uskoplju, Fojnici, Jajcu, Prozor – Rami, Bugojnu, Kiseljaku, Brezi, Varešu, Olovu, Velikoj Kladuši, Sanskom Mostu, Gradačcu, Lukavcu, Gračanici, Srebreniku, Živinicama, Kalesiji, Orašju, Odžaku, Brčkom, Prijedoru, Doboju i Bijeljini.

Zdravlje i sigurnost naših klijenata nam je ključni prioritet, a svaki vid podrške našim sugrađanima je važan u ovim zahtjevnim i nepredvidivim vremenima. S obzirom na tešku epidemiološku situaciju u našoj zemlji, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba obezbijedili smo zaštitne maske penzionerima, koje su im u proteklom mjesecu uručile naše uposlenice i uposlenici. Svjesni odgovornosti koju imamo prema zdravstveno najosjetljivijoj skupini naših sugrađana, želimo brinuti o njima i osigurati im što sigurnije rješavanje njihovih svakodnevnih obaveza – izjavili su iz UniCredit Bank d.d. Mostar.

Udruženje Pomozi.ba i UniCredit Bank osigurali maske za 15.649 penzionera – PR / Haber.ba

Udruženje Pomozi.ba i UniCredit Bank osigurali maske za 15.649 penzionera – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh