Politika

Dodik: Angažovati sve resurse kako bi se zaštitila imovina građana

Razgovarao sam i sa direktorom Civilne zaštite da se angažuju i dodatne ekipe iz Banje Luke da se pomogne ugroženim područjima, naveo je Dodik na Twitteru.

Milorad Dodik - Radiosarajevo

Predsjednik RS Milorad Dodik saopštio je sinoć da je u stalnom kontaktu sa rukovodstvima lokalnih zajednica zbog obilnih padavina koje su stvorile velike probleme stanovništvu i da je zatražio da se angažuju svi resursi kako bi se pomoglo građanima i zaštitila njihova imovina.

– Razgovarao sam i sa direktorom Civilne zaštite da se angažuju i dodatne ekipe iz Banje Luke da se pomogne ugroženim područjima – napisao je Dodik na Twitteru.

Obilne padavine napravile su problem u više gradova i opština u zapadnom dijelu RS, a najteža situacija je u Prijedoru i Bosanskoj Dubici, piše avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh