Film i TV

TRAŽI ZAŠTITU PRODUKCIJE JAVNO – Sanja Grujić se OBRATILA ČELNICIMA: Plaši se ove zadrugarke, ne osjeća se sigurno

Sinoć tokom emisije “Pitanja novinara”, novinar je prozvao Sanju Grujić da prokomentariše temu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Sanja Grujić - Screenshot

Podsjetimo, Sanja je ušla u sukob sa Tarom prije nekoliko dana kada je Simova nasrnula na nju, budući da je Grujićeva aludirala da je Tara pros*itutka, prenosi Novi.

Sanja tvrdi da to nije rekla, a Tara ipak smatra da je Grujićeva rekla te optužbe te da je zato nasrnula na nju.

Sada je Sanja odbila da odgovori na pitanja novinara uz riječi da nije obula patike, te da nema zaštitu, kao i da se boji da će zbog svog mišljenja dobiti b*tine:

– Dobro veče, nisam obula patike za trčanje, a da govorim ono što ne mislim to ne mogu – rekla je Sanja, pa dodala:

– Neću, jer ovdje nemam nikakvu zaštitu i na osnovu mog mišljenja mogu da dobijem ponovo ba+ine, da budem pod stresom – nastavila je Grujićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh