Svaštara

Dečko crnogorske missice u Budvi prokockao 20 miliona eura, ona ga ostavila

Britanski Daily Mail donio je vijest da je britanski bankar-aristokrata George Cottrell na kocki izgubio oko 20 miliona eura.

Vjeruje se da je kontroverzni milioner igrao poker sa kineskim milijarderima, holivudskim zvijezdama i nekim od najvećih svjetskih pokeraša velikog kalibra kada je izgubio basnoslovnu cifru u posebnoj VIP sobi, navode izvori.

U pitanju je Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima za elitne igrače i održava u Budvi, a gledaju ga hiljade ljudi putem video-streama uživo.

George Cottrell (30) je uprkos velikim gubicima izgledao kao da potpuno uživa u igri, rekao je jedan kockarski izvor za Daily Mail.

“Uprkos tome što je izgubio toliko novca, George je izgledao kao da uživa i nije ustao od stola do sedam sati ujutru. Tada je već izgubio oko 20 miliona”.

Inače, Cottrell je u Budvi boravio sa svojom djevojkom Anđelom Vukadinović (22), crnogorskom missicom.

Nakon što je i ona dospjela u centar pažnje javnosti, odlučila je dati svoj komentar za Telegraf za koji je izjavila da je ostavila dečka,pišu Vijesti

“Pošto vidim da je moje ime prethodnih dana interesovanje ne samo domaćih nego i svjetskih medija, želim da obavijestim javnost da sam ostavila dečka i da ću se u narednom periodu bazirati na karijeru i na organizovanje humanitarnih revija koje sam vec isplanirala”, rekla je misica.

Kako se navodi, lijepa Crnogorka i on su tri godine su bili zajedno, a priča se da je došlo do žestoke svađe i ružnih riječi ispred hotela u Crnoj Gori u kom je izgubio novac.

Inače, George Cottrell je 2016. godine uhapšen i proveo je osam mjeseci u američkom zatvoru zbog pranja novca i prevare. On je, također, imao važnu ulogu tokom Brexita i bio je savjetnik britanskog političara Nigela Faragea, navodi britanski list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh