Svaštara

Sreće na pretek za ova 3 znaka zodijaka do kraja meseca! Da li ste među njima?

Tri znaka zodijaka – Lavovi, Vage i Škorpije – mogu se pripremiti za nevjerovatno berićetan period do kraja aprila.

Žena - Pixelizam.com

Lav

Lavovi će zračiti posebnom energijom i odlučnošću u narednim nedeljama, što će ih odvesti do izvanrednih rezultata na poslu i u finansijama. Možda će biti nagrađeni za svoj trud ili dobiti neočekivane bonuse. Sjajno će se slagati sa nadređenima, što će im dodatno ojačati poziciju. Sve prilike su na njihovoj strani – samo trebaju iskoristiti priliku!

Vaga

Vage će procvetati u ljubavi i porodičnim odnosima. Očekuje ih toplina u odnosima sa porodicom i mogućnost da dožive nezaboravne trenutke. Takođe, ovo je povoljan period za unapređenje doma ili pronalaženje kvalitetnih stvari koje će ga uljepšati. Intuicija će im biti od pomoći u donošenju važnih odluka.

Škorpija

Škorpije će biti u središtu pažnje na polju društvenih veza i komunikacije. Mogu upoznati nove, inspirativne ljude koji će im pomoći da prošire vidike. Podrška okoline će biti ključna u ostvarivanju njihovih ciljeva. Pozitivne interakcije donijet će im uspeh i zadovoljstvo, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh