Svaštara

Pavel Globa upozorava: Strijelca, Lava i Djevicu na ljeto 2024. čekaju problemi i velike nevolje

Pavel Globa je najčuveniji i najcitirianiji ruski astrolog, čija predviđanja za skoriju budućnost pažljivo prate ljubitelji astrologije širom svijeta.

Prema Pavelu Globi, leto 2024. godine neće biti nimalo prijatno za tri horoskopska znaka. Čuveni astrolog je upozorio – spremite se za probleme i nevolje!

Strijelac

Rođeni u znaku Strelca moraće da se suoče sa “surovom realnošću”. Astrolog je savetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu preteranu lakovernost. A otkrio je i kako da “prepoznaju” one koji im ne misle dobro.

Prema Globi, Strelaci bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koje im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice – to su iskreni prijatelji.

Lav

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog leta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog.

Neki Lavovi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.

Djevica

Prvi mjesec ljeta donijet će probleme i Djevicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrijede.

Astrolog Globa savejtuje Djevice da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vijest – situacija bi trebalo da se poboljša od jula.

Izvor: Najžena


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh