Svaštara

Ovi horoskopski znakovi neće vam oprostiti kada ih povrijedite

DOK SU neke osobe sklone opraštanju jer smatraju svaku grešku prilikom za rast i učenje, druge svaku uvredu pamte godinama.

Ljutita žena - Facebook

Izbjegavanje opraštanja može negativno utjecati na naše međuljudske odnose, emocionalni razvoj i način na koji gradimo i održavamo veze. Prema astrolozima, četiri horoskopska znaka poznata su kao zlopamtila i neće vam tako lako oprostiti kada ih povrijedite.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj intenzivnosti i strasti, ali i po tome što pamte svaku uvredu. Njihova tendencija da pate u tišini može dovesti do toga da dugoročno čuvaju uspomene na nepravde. Škorpionova sposobnost oprosta može biti znatno otežana ako osjete izdaju, a njihova potreba za osvetom ponekad prevladava želju za pomirenjem.

Bik

Bikovi cijene sigurnost i stabilnost, te teško podnose promjene ili izdaje. Kada ih netko povrijedi, mogu postati hladni i odbiti oprostiti. Zbog svoje tvrdoglavosti, Bikovi ne zaboravljaju negativne događaje.

Djevica

Djevice su analitične i sklone kritici, kako prema sebi, tako i prema drugima. Kada ih netko povrijedi, mogu analizirati situaciju do najmanjeg detalja, što može dodatno povećati bol koju osjećaju. Njihovo odlično pamćenje ne dopušta im zaborav i oprost povreda.

Rak

Rakovi su izrazito emotivni i osjetljivi, a njihova duboka povezanost s obitelji i prijateljima znači da povrede shvaćaju vrlo osobno. Kada se Rak osjeća povrijeđenim, može se povući u svoju ljušturu i čuvati bol unutar sebe. Njihova sposobnost opraštanja često je usko povezana s dubinom njihove povrede, a potreba za emocionalnom sigurnošću može ih nagnati na dugotrajno pamćenje loših iskustava, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh