Svaštara

Ova tri horoskopska znaka pretjeruju s trošenjem novca

VEĆINA nas zasigurno poznaje nekoliko osoba koje s lakoćom peglaju kartice, a možda su za to krivi njihovi horoskopski znakovi.

Žena u kupovini - Blogspot.com

Ljudi rođeni u ova tri horoskopska znaka pretjeruju s trošenjem novca.

Vodenjak

Ovi znatiželjni znakovi vole istraživati svijet i isprobavati nove stvari, bez obzira na cijenu. Njihova otvorenost prema novim iskustvima može ih često dovesti do impulzivne potrošnje jer su uvijek spremni isprobati nešto novo, čak i ako će to negativno utjecati na njihov novčanik, piše index.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i suosjećajnosti, ali kada je u pitanju trošenje novca, njihova sposobnost suosjećanja može biti njihova slabost. Ribe često troše novac na pomoć drugima ili na umjetničke i kreativne projekte, ali istovremeno zanemaruju vlastite financijske potrebe. Njihova sklonost da se izgube u svijetu mašte i emocija može ih dovesti do nekontrolirane potrošnje.

Blizanci

Blizanci često mogu biti žrtve impulzivne kupovine. Njihova radoznalost i želja za eksperimentiranjem mogu ih dovesti do trošenja novca na stvari koje imaju kratkotrajnu vrijednost ili čak na beskorisne stvari koje kasnije ne koriste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh