Svaštara

Ovo su 4 najmoćnija datuma u martu, jedan je pogodan za sticanje bogatstva

Dolazi dugo očekivano proljeće. Vrijeme je da saznamo koji će martovski dani biti povoljni.

Žena - Hippopx.com

Prema prognozi poznatih ruskih astrologa najmoćnija kreativna energija će se osjetiti tokom četiri dana.

Četiri dana snage nije mnogo, ali nije važna samo količina, već i kvalitet. 10. i 11. mart su najvažniji dani, koji će odrediti dalji razvoj cijelog mjeseca, jer će ovih dana Merkur i Venera povratiti snagu, okončavajući nepovoljan period koji je počeo sredinom februara, prenosi Glossy.

3. mart – datum ogledala

Prvi dan moći će biti datum u ogledalu. Ovo je duhovni dan koji će nam otvoriti nova vrata u novi svet. Trojka će nam pomoći da shvatimo gde smo sada, kuda dalje i kako da gledamo na sve što se dešava oko nas. Ovog dana, Univerzum će u velikoj meri unaprediti naše šesto čulo – i individualno i kolektivno.

10. mart – Merkur prelazi u znak Ovna

10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji. Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo doleće u susret.

11. mart — Venera prelazi u znak Riba

Neposredno posle Merkura, Venera će povratiti snagu, ali ovo neće biti samo dan povratka ove planete u službu, već dan njenog brzog poletanja nakon dugog boravka u destruktivnom znaku Ovna. Na današnji dan čeka nas inspiracija i povratak fizičkih i duhovnih snaga. Oporavićemo se i postati produktivniji, veseliji i bistriji.

20. mart – ravnodnevica

Ravnodnevica je uvijek bila i biće dan moći, posebno kada je u pitanju prolećni dan jednakosti Mjeseca i Sunca. 20. mart je energetski veoma uravnotežen, prijatan i ugodan dan. Pokušajte da ovo vrijeme provedete sa svojom porodicom, radeći stvari koje volite i čineći dobro, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh