Svaštara

Tri znaka koja će vam oprostiti, ali nikad zaboraviti što ste ih povrijedili

SVIMA se može dogoditi da slučajno ili namjerno nekoga povrijede, a onda slijedi razdoblje u kojem se od povrijeđene osobe traži oprost.

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima će u većini slučajeva oprostiti što ih je netko povrijedio, ali to nikada neće zaboraviti. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Rakovi su poznati po povezanosti s ljudima koje vole, ali isto tako i po svojoj sposobnosti da dugo pamte sve situacije u kojima su ostali povrijeđeni. Iako su skloni oprostiti, Rakovi nikada ne zaboravljaju osjećaje koje su doživjeli kada su bili povrijeđeni, što ih čini opreznima u budućim interakcijama s osobama koje su ih ranije povrijedile.

Škorpion

Škorpioni su horoskopski znak koji je vrlo osvetoljubiv i osjeća intenzivne emocije oko svega u životu. Ako su vam spremni oprostiti, budite sigurni da nikada neće zaboraviti nepravdu koja im je nanijeta. Njihova sklonost tajnovitosti i dubokim emocijama čini ih sposobnima da dugo pamte i analiziraju situacije u kojima su bili povrijeđeni.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi često su smireni i suzdržani u komunikaciji, ali to ne znači da zaboravljaju situacije iz prošlosti koje su ih povrijedile. U komunikaciji s ljudima koji su im nanijeli nepravdu bit će vrlo oprezni i vjerojatno im više nikada neće vjerovati kao prije. Svoje povjerenje ne daju lako, a jednom kada ih jako povrijedite, vaš odnos više nikada neće biti isti, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh