Svaštara

Tajanstvene ženske erogene zone za koje možda niste znali

Najnovije ankete pokazale su da su ključne kosti kod žene glavna erogena zona koja dovodi do uzbuđenja.

Ako se fokusirate na ovo mjesto, vašu partnerku ćete potpuno oduševiti, a ona će se opustiti i prepustiti tom osjećaju. Međutim, ovo nije jedino erogeno mjesto koje uzbuđuje žene.

Postoje tajanstvene zone za koje muškarci ne znaju, a koje čine čuda u krevetu. Dovoljno je samo da ove zone uključite u vašu predigru i vidjećete da ćete postati kralj seksa,pišu Nezavisne

1. Jagodice na prstima
Jagodice na prstima su drugi najosjetljiviji dio tijela na tijelu (posle jezika) i zbog toga su one prave erogene zone. Njene prste možete maziti i dodirivati svojim prstima, ali savjet je da to ipak uradite jezikom i zubima, jer će to biti senzualniji i uzbudljiviji način.

2. Kičma
Pošto se u njoj nalaze svi nervi, nije ni čudo što je ljudska kičma toliko osjetljiva. Njenu kičmu možete lagano ljubiti i dodirivati usnama, a prijaće joj i lagano maženje vaših prstiju.

3. Uši
Ovo vjerovatno niste znali, ali ženske uši takođe spadaju u erogenu zonu. Morate se samo potruditi da njene uši mazite i dodirujete na erotičan i zanimljiv način. Grickajte ih i igrajte se i tako ćete stvar učiniti još zanimljivijom i uzbudljivijom.

4. Stopala
Na stopalima se nalaze svi nervni završeci i to je razlog zbog kojih su stopala vrlo osjetljiva. Ako vašoj ljepšoj polovini priredite masažu pored mirišljavih svijeća i romantične muzike vidjećete da će se ona bukvalno baciti na vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh