Svaštara

Ovi datumi u februaru su baksuzni za finansije: Jedan se posebno izdvaja, budite na oprezu

Mjesečni horoskop za februar 2024. godine donosi niz značajnih promjena veliku transformaciju na polju ljubavi i promjenu karijere određenim znacima horoskopa.

Horoskop - Arhiva

Ako želite da povećate svoje šanse za uspjeh na svim životnim poljima, lunarni kalendar može da vam pomogne. Horoskop kaže da ako se na početku mjeseca suočite sa izazovima, a težite dostignućima, onda određeni datumi mogu da vam pomognu, piše krstarica.com.

13. februar

Ovo nije povoljan dan za preuzimanje bilo kakvih zadataka, posebno ako zahtevaju pažljivo planiranje, preciznost i promišljenost. Izbegnite podizanje kredita, novčane pozajmice ili velika novčana ulaganja.

15. februar

Za razliku od prethodnog datuma, 15. februar može da bude dobar dan za finansijske transakcije i dogovore. Iskoristite ga da naplatite sve ono što ste radili u prošlosti. Vreme je da vam se vrati uloženo.

16. februar

Još jedan povoljan dan za nove početke i pokretanje starih ideja. Osim toga, 16. februar je odličan za renoviranje doma ili selidbu.

17. februar

Astrolozi smatraju da 17. februar nije u potpunosti povoljan dan, ali je definitivno pogodan za izolaciju. Potrudite se da se posvetite fizičkoj aktivnosti i relaksaciji, posebno ako ste duže vreme odlagali.

21. februar

Nije povoljan dan za finansijske transakcije, ali i za lične poslove. Sukobi sa bliskim ljudima su mogući, zato je savjet da se čuvate ishitrenih reakcija.

23. februar

Ovo je datum koji se ne smatra ni lošim ni dobrim, ali je odličan za vrijeme i aktivnosti sa članovima porodice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh