Svaštara

STRUČNJACI REKLI SVOJE: Umjesto ‘gomilanja’ odjeće na stolici, URADITE OVO

Rijetki su oni koji u svom domu nemaju barem jednu stolicu na koju odlažu odjeću koju su nosili, ali još uvijek nije za pranje.

Nered u kući - Net.hr

Za komade koje ćemo obući još barem jednom imamo i druga rješenja poput vješalica na vratima. Neki čak kupuju i stalke za odjeću.

Sve to činimo kako odjeću koja je još uvijek nosiva ne bismo vratili među odjeću koja je čista, mirisna, ispeglana… i čeka prvo nošenje.

No, postoje i oni koji imaju drugačija razmišljanja o ovom pitanju.

Dijeleći trikove koji se tiču (pranja) odjeće, stranica Apartment Therapy podijelila je i jedan koji se tiče gore opisane odjeće.

Vratite nošenu odjeću natrag u ormar (ali je označite), glasi njihov savjet.

Objasnili su kako je umjesto gomilanja još uvijek prilično čiste odjeće na stolici (koja će se na njoj i previše zgužvati za ponovno nošenje), tu odjeću bolje objesiti natrag u ormar.

Ako je dovoljno čista da je ponovno nosite, dovoljno je čista i za vraćanje u ormar, smatraju.
Sugeriraju da već nošenu odjeću označite na neki način i da je obučete uoči idućeg pranja odjeće. Neke od njihovih ideja za označavanje ove odjeće su vješalice posebne boje ili etiketice obješene na vješalicu.

Naravno, oko ove ideje ne slažu se svi. Dok nekima ne zvuči loše, drugi smatraju da nošenoj odjeći nikako nije mjesto među onom koja tek čeka prvo nošenje nakon pranja, piše Zadovoljna.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh