Svaštara

Ova 3 horoskopska znaka imat će ludačku sreću do 2027, a jednog čeka brdo para

Astrolozi nagovještavaju da postoje znakovi kojima će naredne tri godine biti veoma uspješne, a među njima su Lavovi, Bikovi i Djevice.

Horoskop - Zodijak.rs

Uz malo truda ovi horoskopski znakovi mogu da ostvare svoje snove.

Bik

Bikovi će najviše uspjeha postići u ljubavi u narednom periodu. Oni koji su slobodni srešće osobu koja ih fascinira, a ta osoba će se ispostaviti kao neko sa kim žele da provedu ostatak života. Zauzeti Bikovi ulaze u miran period gde će ljubav, mir i sloga vladati u njihovom odnosu. Takođe, na poslovnom planu očekuje ih uspeh, i naredne tri godine su idealne za pokretanje posla o kojem već dugo razmišljaju.

Lav

Novac će se jednostavno lepiti za Lavove u naredne tri godine. Njihov trud i rad će konačno biti primećeni, a povišica će biti očekivana nagrada. Sve što Lavovi započnu ići će im dobro. Osetiće talas kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve aspekte njihovog života. U naredne tri godine, Lavovi će biti nezaustavljivi, pa bi trebalo maksimalno iskoristiti ovu priliku.

Djevica

U naredne tri godine, Djevice ne treba da gube vrijeme – učenje novih jezika, putovanje, čitanje i usavršavanje novih veština su klji. Period koji je pred njima treba iskoristiti maksimalno. Svi će ih diviti i zavideti im, a za to će biti opravdani razlozi. Device će pleniti dobrom spoljašnjosti, pozitivnom energijom i raspoloženjem, te će lako prevazilaziti sve prepreke, prenosi informer.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh