Svaštara

VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP: Strijelci će postići ono o čemu su dugo sanjali, Ovan bi mogao naći svoju traženu srodnu dušu a Djevica novi posao

Evo šta poručuje horoskop za sljedeću sedmicu.

Sretna žena - Centarzdravlja.hr

Ovan 21. 3 – 20. 4.
Posao – Neki od vas dobit će veću odgovornost, promijeniti radno mjesto zbog nepovoljnih uvjeta ili nekih pojedinaca, ili se ogorčeno boriti za bolji status. Jedna autoritativna osoba će vas kočiti u napretku.

Najbolji dan: 11. decembar

Najlošiji dan: 14. decembar

Bik 21. 4. – 21. 5.
Posao – Merkurov položaj povoljan je za znanstveni i istraživački rad. Izvrsno ćete rukovati brojkama, biti sigurni u svoje znanje i na poslovnim sastancima ostavljati dojam samouvjerene i pouzdane osobe.

Ljubav – Možete očekivati porast partnerovog nezadovoljstva. Neće trpjeti vaše mušice i tvrdoglave stavove, nego će vam biti ravnopravan sugovornik u prepirkama. Nemojte se igrati s njegovim strpljenjem i pragom tolerancije, koji će biti jako nizak.

24sata
Foto: Dreamstime
Zdravlje – Niste baš u najsjajnijem razdoblju što se tiče vaše vitalnosti, što će najjače osjetiti travanjski Bikovi koji bi mogli imati želučane tegobe, biti podložniji stresu, ali i nervozi. Nastojte se opuštati i odmarati.

Najbolji dan: 15. decembar

Najlošiji dan: 16. decembar

Blizanci 22. 5 – 21. 6.
Posao – Previše ljudi upletat će se u vaše poslovanje, dijeliti vam savjete ili vas zbog osobnih interesa nagovarati da mijenjate planove i postavite drukčije prioritete. Na financijskom planu očekujte povoljniji razvoj situacija.

Ljubav – Samci, osoba koja vam se sviđa još uvijek vam nije dostupna i pitanje je da li bi druga strana sada pravilno shvatila vaše udvaranje i simpatije. Radije budite strpljivi, neka druga strana napravi korak. Ako ste u vezi ili braku, moguće su svađe.

Zdravlje – Nepovoljan Marsov utjecaj izlagat će vas stresnim situacijama na koje ćete gubiti mnogo energije. Iako ste psihički u super formi, vaše će tijelo posustajati pred tempom kojeg ste si nametnuli. Odmarajte!

Najbolji dan: 16. decembar

Najlošiji dan: 12. decembar

Rak 22. 6. – 22. 7.
Posao – Vjerojatan je premještaj na drugo radno mjesto ili bavljenje poslovima koje inače ne radite. Često ćete biti nervozni i pod stresom. Prebacite dio poslova na kolege koje imaju više vremena od vas.

Ljubav – Partner vam pruža veliku potporu, ali mu ipak nedostaje vaše prisustvo. Pokušajte očuvati osjećajnu stabilnost jer je odgovornost za nemir i nesklad u potpunosti vaša. Ako ste sami, okrenite se dobro oko sebe – susret ćete nečiji zaljubljeni pogled!

Zdravlje – Bit ćete skloniji debljanju, što može predstavljati prijetnju vašoj tjelesnoj težini. Kontrolirajte prehranu, jedite zdrav jutarnji obrok, no večernji obrok neka bude manje kaloričan. Pazite se ozljeda i padova.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 15. decembar

Lav 23. 7.- 22. 8.
Posao – Odličan Marsov utjecaj nagnat će vas da se aktivnije uključite u poslovna zbivanja, iznosite svoje prijedloge, razgovarate o teškoćama i pronalazite nove načine za njihovo rješavanje.

Ljubav – Voljena osoba bi vam mogla zamjeriti da je želite podčiniti, jer ćete biti skloniji ljubomori i burnim reakcijama. Nastojte što više razgovarati i otvoriti svoje srce jer nerazumijevanje, nejasnoća i nedorečenost predstavljaju kamen smutnje u vašoj vezi.

Zdravlje – Marsova potpora iz znaka Strijelca odlično će djelovati na vašu zdravstvenu situaciju. Osjetit ćete priliv pozitivne energije – usmjerite li je na sportske aktivnosti, kilogrami će se brže topiti.

Najbolji dan: 13. decembar

Najlošiji dan: 16. decembar

Djevica 23. 8. – 22. 9.
Posao – Tražite li novi posao, očekujete li objavu rezultata natječaja ili odgovor na neke svoje upite, novosti će biti po vašem ukusu. Služit će vas sreća, ali i potpora utjecajnih ljudi, što je najvažnije.

Ljubav – Djevice u braku ili vezi osvijestit će svoje emocionalne želje i potrebe – shvatit ćete što želite od postojećeg odnosa. Dogovori o zajedničkoj budućnosti, trudnoći ili zasnivanju bračne zajednice mogući su baš sada. Samci će se strastveno zaljubiti.

Zdravlje – Mars vam nije naklonjen pa ćete se često zateći u stresnim situacijama koja će vas iscrpljivati. Iskoristite svaki slobodan trenutak za odmaranje. Zdravo se hranite i pobrinite se da vam doručak bude kaloričan.

Najbolji dan: 14. decembar

Najlošiji dan: 11. decembar

Vaga 23. 9. – 22. 10.
Posao – Bit ćete prisiljeni promijeniti svoj pristup radnim obavezama i kolegama. Bit ćete nestrpljivi i brzopleti, pa bi mogli pogrešno rukovati informacijama ili krivo shvaćati poruke koje će pristizati na vašu adresu.

Ljubav – Seksualni život i tjelesna privlačnost gubit će na snazi. Posrijedi je prolazna ljubavna kriza koja neće ostaviti značajnije posljedice u vašem privatnom životu, osobito ako ste u braku. Zato nemojte donositi radikalne odluke zbog kojih ćete požaliti.

Zdravlje – Mogli biste se prehladiti ili ćete teže podnositi promjenjive vremenske prilike. No vašem zdravlju ne prijete veće tegobe, čak štoviše, pojačano ćete se brinuti o sebi, više vježbati i činiti sve da vam bude bolje.

Najbolji dan: 16. decembar

Najlošiji dan: 15. decembar

Škorpion 23. 10. – 21. 11.
Posao – Pronalazit ćete razne načine kako biste oplodili svoj kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca, a rezultati će biti proporcionalni uloženom trudu, stoga „zasučite rukave“ i poslušajte svoju intuiciju.

Ljubav – Ma gdje se pojavili, bit ćete primijećeni. Pred vama je dinamičnije ljubavno razdoblje, ali vodite računa o tome da partneru ne postavljate nerealna očekivanja. Neki među vama shvatit će da nisu preboljeli bivšeg partnera i ponovno mu se vratiti.

Zdravlje – U odličnom ste razdoblju za odvikavanje od pušenja, jer ćete biti ustrajni i uporni. Psihički ćete bolje podnositi stresne situacije. No neke vaše kronične boljke bi mogle buknuti pa ćete posjetiti liječnika.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 16. decembar

Strijelac 22. 11. – 21. 12.
Posao – Vladavina vašeg znaka otvara vam nove poslovne mogućnosti. Postići ćete ono o čemu ste dugo sanjali, bit ćete priznati, a vaše će se sposobnosti vrjednovati čak i više nego što smatrate potrebnim.

Ljubav – Sunčev utjecaj pridonijet će vašem osjećajnom samopouzdanju pa ćete svoju naklonost najlakše iskazivati sitnim darovima, gestama i malim znakovima pažnje. Ako ste sami, mogli biste upoznati nekog iz visokog društva i biti njime opčinjeni.

Zdravlje – Mars u vašem znaku učinit će vas borbenima i energičnima – odjednom ćete osjetiti volju da više uživate u životu. No oprez je ipak potreban, budući da vas taj planet izlaže i pojačanom utrošku energije. Usporite!

Najbolji dan: 12. decembar

Najlošiji dan: 10. decembar

Jarac 22. 12. – 20. 1.
Posao – Vladavina Strijelca umanjit će vašu moć percepcije i često vas dovoditi u napete odnose s ljudima iz poslovnog okruženja. Bit ćete umorni i zasićeni, no svjejedno će iza vas stajati sjajni rezultati.

Ljubav – Dani su kao stvoreni za otvorene razgovore, razmjenu misli i skrovitih osjećaja. Osamljeni će se lomiti između potrebe da zaključaju vrata svog intimnog svijeta ili se prepuste društvenom životu. Izaberite ovo drugo, moguće je zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje – Psihički ćete se osjećati odlično, bit ćete puni entuzijazma. No ipak pripazite – nepovoljan Marsov utjecaj osobito će djelovati na rođene u prosincu, pojačavajući im tegobe od kojih su i prije patili.

Najbolji dan: 14. decembar

Najlošiji dan: 11. decembar

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.
Posao – Bit ćete napeti, nezadovoljni statusom i odnosom s pretpostavljenima. Mogli biste raditi za dvoje i često se zateći u razmišljanju da vas šefovi iskorištavaju i ne pokazuju dovoljno oduševljenja za vaše napore.

Ljubav – Previše se okrećete prošlosti i analizirate partnerovo ponašanje. To umanjuje spontanost u odnosu pa nemojte pretjerivati i partneru stalno nešto predbacivati. Ne dopustite da se nepotrebno stvara zid šutnje. Doznajte što muči voljenu osobu.

Zdravlje – Iako ćete često mijenjati raspoloženja, biti zabrinuti za obiteljska i poslovna zbivanja, zdravlje vas neće iznevjeriti. Bit ćete puni optimizma, stalno u pokretu, a najviše će vas radovati izlasci i noćni život.

Najbolji dan: 16. decembar

Najlošiji dan: 15. decembar

Ribe 19. 2. – 20. 3.
Posao – Sve vaše poslovne aktivnosti trenutačno su pod sretnim zvjezdanim utjecajima. Posvetite li se poslu ambicioznije, imat ćete odlične rezultate. Uspješno ćete riješiti problem koji vas je dugo gnjavio.

Ljubav – U sretnom ste ljubavnom razdoblju pa ovotjedne trzavice nemojte shvatiti preozbiljno. Izbjegnite rasprave s partnerom i ne zadirite u njegovu intimnu prošlost. Ako ste sami, pojačani društveni život nudi priliku za novo poznanstvo.

Zdravlje – San će vam biti potrebniji nego ikada, zato odgodite pokoji večernji izlazak i naspavajte se. Mogle bi se pojačati vaše stare, kronične boljke, stoga je dobro poslušati savjet liječnika i uzimati propisanu terapiju.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 12. decembar

24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh