Svaštara

Rakovi imaju NEPRILIKE na POSLU, Ovnovi vodite računa o ZDRAVLJU – Horoskop za petak je spreman, evo šta predviđa za vaš znak

Polako se spremamo za vikend.

Šta god da vas danas sačeka, pokušajte da ostanete pribrani, završite sve što je hitno i spremajte se za čari vikenda. U međuvremenu pogledajte šta astrolozi predviđaju za vaš znak, izbjegnite neprilike i iskoristite šanse koje vam se nude.

Horoskop za petak je sprema, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz pojačan napor i potrošnju energije. Vodite računa o finansijskim troškovima.

Ljubav: Danas bi mogli da se više nego inače prepustite strastvenim momentima sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta, hranite se zdravo.

Bik

Posao: Dosta dogovora sa bliskim saradnicima vezan za bitne detalje daljeg poslovanja je pred Bikovima. Budite strpljivi u komunikaciji.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom polju nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da konačno ovu sedmicu završe u plusu što se završavanja bitnih poslova tiče. Akcenat je na komunikaciji.

Ljubav: Ukoliko je bilo nekih nesuglasica i dilema sada je nabolje vreme da ih raščistite, i dosta opuštenije nastavite dalje.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Dosta neplaniranih sitnica moglo bi da vas iznervira, posebno vezanih za papirologiju, ali uspećete da sve rešite.

Ljubav: Ukoliko ste željni izlaska i provoda od vas se očekuje da pokrenete inicijativu i animirate novu simpatiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno, kako biste se opušteno posvetili novim planovima.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, zajedničkom izlasku. Iskoristite povoljne okolnosti i uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Djevica

Posao: Umor zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primetan kod većine Djevica. Potrudite se da ne napravite neku grešku ili propust posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Iako biste želeli da ubrzate stvari kada je nova intrigantna osoba koju ste upoznali u pitanju, savet je da se opustite i pustite da se situacija odvija prirodnim tokom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Vage će uspešno i bez većih poteškoća uspeti da završe sve ono što su planirale samo ako budu fokusirane na ono što rade.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu. Neki poklončić bi bio prigodan element.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Pokušavaćete da ispunite sve ono što se očekuje od vas i što ste i sami zacrtali a to nisu mali ciljevi. Uspećete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni razni vidovi komunikacije se mogu aktivirati danas, počev od posla pa preko društvenih mreža, a možda vas kontaktira osoba koju već poznajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strielac

Posao: Nešto opuštenija završnica ove radne sedmice je pred Strelčevima, malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, ukoliko ste namerili da svu svoju pozitivnu energiju usmerite ka voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas, moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od strane autoriteta. Vaša profesionalnost je ovih dana veoma cenjena.

Ljubav: Ne dozvolite da vam obaveze pokvare ljubavne planove, pokušajte da to nekako izbalansirate.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Imate punu podršku i poverenje saradnika i njihova pomoć će vam danas dobro doći.

Ljubav: Pokušajte da se opustite u društvu osobe do koje vam je stalo, razgovarajte više o svemu, budite pozitivni.

Zdravlje: Prevencija je pola zdravlja kažu.

Ribe

Posao: Napeto bi danas moglo da bude što po pitanju organizacije, što po pitanju komunikacije. Uz sav vaš trud i energiju neke stvari ćete morati da prolongirate za naredne dane.

Ljubav: Dobro društvo, dobra energija, dobar provod, to je ono što vam treba i što vas ispunjava. Uživajte, petak je.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost, piše Astroputnik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh