Svaštara

Mjesečni horoskop za decembar

Ovog decembra očekujte da ćete se suočiti sa novim izazovima dok razmišljate o protekloj godini. Usredsredite se na izgradnju strukturiranog, dugoročnog plana igre dok Merkur počinje svoj kratki boravak u metodičnom i zrelom Jarcu 1. decembra, piše sajt Bustle.

Žena "lavica" - Instagram

Romantična osjećanja su sve intenzivnija kako Venera orijentisana na vezu prelazi u strastvenu Škorpiju 4. decembra, jačajući vaše odnose ljubavi i mržnje i želju za romansom.

Sunce 21. decembra ulazi u ambicioznog i zrelog Jarca, ali ova sezona Jarca biće opterećena brigama i samokritikom, što će vas izbaciti iz ravnoteže. Trenuci samoće će vam omogućiti da preispitate svoje brige i da se prizemljite.

Retrogradni Merkur se ponovo pojavljuje u Strijelcu 23. decembra, pozivajući vas da preispitate misli i mišljenja koja ste ranije dijelili bez dubljeg razmišljanja ili uzdržavanja. Ne dozvolite da vas vaša kruta uvjerenja i rasuđivanje ometaju u povezivanju sa drugima, posebno pod punim Mjesecom u Raku 26. decembra, koji poziva na emocionalno zatvaranje i optimističan završetak osetljivih stvari.

Kada asteroid Hiron — koji predstavlja vaše unutrašnje rane — povrati svoj zamah u samouvjerenom Ovnu 26. decembra, pohvalite se za svoje hrabre napore da izlečite svoje najdublje nesigurnosti.

Zadržite otvoren um i stav prema novim iskustvima!
OVAN

Vaš ambiciozni pristup postavljanju novih ciljeva u karijeri neće biti dovoljan da vas usmjeri ka novim visinama u decembru. Ako ne odvojite vrijeme da pažljivo ispitate svoje slabosti, nećete realizovati stvari po sopstvenim kriterijumima. Obratite posebnu pažnju na uvjerenja i strahove koji vas sputavaju. Olakšajte decembarski produktivan tok i nastavite da se brinete o gradivnim blokovima vaših snova. Možda zvuči dosadno, ali što više vrijemena i truda posvetite fazama planiranja, to će vaš uspjeh biti veći.
BIK

Iako se možda ne osjećate sigurnost u pogledu svog ljubavnog života, ne dozvolite da uznemirenost i strahovi prevladaju. Nije vaš posao da brinete o tome kako sadašnjost može uticati na budućnost. Živite u trenutku i uživajte u svakoj sekundi naklonosti, brige i intimnog zadovoljstva koje dijelite sa svojim najbližima. Što više dozvolite sebi da otvorite svoja najdublja osjećanja, to ćete više izliječiti i privući posvećenost koju želite svojim optimizmom i vjerom. Vjerujte da će vas vaši najmiliji njegovati u pravom smeru.
BLIZANCI

Blizanci, budite oprezni sa zajedničkim finansijskim odlukama donijetim u decembru, posebno ako doživljavate trenutke frustracije i neizvjesnosti u vašim vezama. Uključivanje u ugovorne obaveze sa prijateljem, neprijateljem ili ljubavnikom će pojačati vaše nevolje dok Merkurov retrogradni hod izaziva konfuziju od 13. decembra. Iskušenje da se potpuno bacite na svoj posao ponudiće vam trenutne smetnje i ispuniće vas strašću i svrhom. Pobrinite se da procijenite potencijalne rizike kada se uključite u žestoko takmičenje na radnom mjestu ili burnu kancelarijsku romansu.
RAK

Nedostatak ppovjerenja u svoju karijeru će vas navesti da razmislite da li se vaš naporan rad pretvara u željene rezultate. Uzdržite se od oštre samokritike. Zaobilazni put može biti upravo ono što vam treba da prikupite inspiraciju i motivaciju. Vaš ljubavni život se zahuktava ovog decembra i možda će vas privući neka romansa. Ne vjerujte ljudima prerano; preuranjene vezanosti mogu dovesti do slomljenog srca ako vi i vaš partner imate različita očekivanja.
LAV

Pokrenuti dubokom željom da popravite svoje odnose, ponudićete onima koji su vas razočarali priliku da se iskupe. Ne morate potpuno spustiti gard da biste oprostili, ali morate biti iskreni u svojim namjerama da ponovo izgradite veze. Ne pristajete da se pomirite ako ne možete da se oslobodite svoje vezanosti za prošlost. Očekuju vas nove burne romanse i biće vam drago što ste zadržali visoke standarde. Zabavite se dok izlazite, ali ne razmišljajte previše o budućnosti.
DJEVICA

Žaljenje može poremetiti vaš unutrašnji mir u decembru, izazivajući vas da smatrate sebe odgovornim, a da ne budete pretjerano oštri zbog svojih grešaka. Budite ljubazni prema sebi dok obrađujete svoja osjećanja i procijenite da li su stvari tako ozbiljne kao što izgledaju. Neostvaren san može biti savršen početak za vaš sljedeći poduhvat. Zaokupljeni brigama i sumnjama, možda ćete imati poteškoća da podijelite svoju perspektivu. Govorite iz srca, i izazvaćete veliko poštovanje.
VAGA

Dok počinjete novo, introspektivno putovanje, istražite svoje promjenljive stavove i moralne principe. Razmislite da li vaši prethodni stavovi i dalje zvuče istinito za vas. U iskušenju da se razmazite tihim luksuzom dok Venera vlada vašim finansijama od 4. decembra, morate svoje potrebe staviti na prvo mjesto, ignorišući strah od toga da ćete biti shvaćeni kao sebični. Utvrdite koja osjećanja vas sprečavaju da vidite svoj potencijal i mogli biste da postignete zadovoljavajuće profesionalne rezultate.
ŠKORPIJA

Dobre vijesti, Škorpije! Strastvena Venera stiže u vaš horoskopski znak 4. decembra, darujući vam snažan i zavodljiv magnetizam. Iskoristite svoju privlačnost u svoju korist i ostavite trajan utisak na ljude koje srećete, šarmirajući ih svojom misterijom i seksepilom. Kako Mjesec odmiče, možda ćete ponovo razmisliti da li ste donijeli zrele odluke u vezi sa svojim finansijama i brigom o sebi. Izbjegavajte pretjerano optimističan pristup trošenju kada je vaš pogled usmjeren na raskošna iskustva i avanture.
STRIJELAC

Pronalaženje pravih riječi da izrazite svoja osjećanja moglo bi da izvrši pritisak na vaše odnose. Privatno rješavajte stvari vezane za ljubav; možda će vam biti lakše da rješavate probleme bez uticaja vaše okoline. Ako se ne osjećate shvaćeno, izbjegavajte da dopustite da trenuci poteškoća u potpunosti pokvare vaše odnose. 12. decembra, mlad Mjesec u vašem znaku nudi olakšanje i jačanje optimizma i samopouzdanja. Vjerujte sebi dovoljno da započnete proces liječenja i zatvaranja. Drugi će slijediti vaše vođstvo. prenose Nezavisne
JARAC

Ako se osjećate nespremnim za izazove koje život baca u vašem pravcu, shvatite ovo kao znak da usporite, odmorite se i razmislite. Dozvolite sebi da se autentično otvorite novim prijateljima i držite oči otvorene za romantične prilike kroz zajedničke kontakte. Decembar takođe donosi ogroman potencijal za pronalaženje mira sa neprijateljem ako ste voljni da ostavite po strani svoje razlike i pokažete saosjećanje.
VODOLIJA

Iznenadni nalet inspiracije i težnje mogao bi da vas odvede u nerealne fantazije. Pazite da se ne namjestite za neuspjeh; pravite planove na čvrstom tlu i tražite smjernice od onih koji zaista znaju o čemu govore. Trenuci u centru pažnje će vas naučiti da zaštitite svoju privatnost. Ponovo procijenite informacije koje dijelite o sebi, lično i onlajn, da biste izbjegli opsesivne obožavaoce koji svoju ljubomoru i negativnost projektuju na vas.
RIBE

Duboko preispitivanje vaše karijere i oslobađanje vezanosti za prošle veze dovešće vas u iskušenje prema ekstremnim rješenjima za privremena osjećanja. Uhvatite let ili se prijavite za novi kurs studija možda neće riješiti vaše probleme. Kako vaša žeđ za otkrivanjem postaje sve intenzivnija, pronađite ispunjenje kroz uzbudljive razgovore sa ljudima koji imaju različite tačke gledišta i duboko zaronite u filozofiju i vaše lične vrijednosti. Vaše istraživanje bi vas moglo odvući u uzbudljivom pravcu, prenosi Sensa.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh