Svaštara

Rakovi osvajaju ležernošću i spokojom, Škorpije magnetskom privlačnošću, a jedan znak će biti u neplaniranim troškovima: DNEVNI HOROSKOP za utorak 14. novembar!

Kada su u pitanju pravni problemi i neplanirani troškovi, Ovnovi bi trebalo da obrate dodatnu pažnju.

Ljubav - Simon Daniel Photography/photo on flickr

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN
LJUBAV: Niste ničim sputani, pa se od vas može svašta očekivati. Treba vam neko ko tu osobinu smatra privlačnom. POSAO: Mogući pravni problemi i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK
LJUBAV: Osećaćete zadovoljstvo zbog poboljšane i konstruktivnije komunikacije s partnerom. POSAO: Možda ćete odlučiti da se osamostalite. ZDRAVLJE: Neophodna vam je detoksikacija.

BLIZANCI
LJUBAV: Uživajte u pozitivnom periodu u kom se nalazite, jer mnogo lepog donosi. POSAO: Moraćete da se posvetite privatnim poslovima, ili onima u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Osvajate ležernošću i spokojstvom. Potrebni su vam ljubav i mir, bez trzavica i avantura. POSAO: Dobićete priliku da izrazite kreativnost kroz partnerski rad. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Nije vam teško da preuzmete inicijativu kada vam se neko dopadne. POSAO: Osetićete se ugušeno, jer će vam neke prilike izmaći. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA
LJUBAV: Vi ste nenametljivi i otmeni, a ima mnogo onih koji te osobine smatraju neodoljivim. POSAO: Puno optimistične energije u radnom okruženju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Ne znate da odbijete udvaranje, jer ne želite da ispadnete grubi i zbog toga padate u teška iskušenja. POSAO: Problemi u obavljanju svakodnevnih radnji. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Osvajate magnetskom privlačnošću, koju sada posedujete u još većoj meri. POSAO: Imaćete problema zbog pritiska okoline. Propustićete neku priliku. ZDRAVLJE: Manjak energije.

STRELAC
LJUBAV: Možete upoznati nekog ko će vam se dopasti i ko će shvatiti vaše ideale. POSAO: Vi verujete u svoj uspeh i zbog toga i drugi veruju u to. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Malo obećavate i još manje odajete. Nije vas lako osvojiti, a drugi to smatraju intrigantnim. POSAO: Možete imati problem da naplatite svoj rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Treba vam partner koji podržava vašu nezavisnost. POSAO: Bavićete se menadžerskim poslovima. ZDRAVLJE: Prijalo bi vam oslobađanje od stresa.

RIBE
LJUBAV: Lako se prilagođavate svakome, pa zbog toga i nemate prevelika očekivanja, što sve olakšava. POSAO: Moguće je da ste preuzeli previše obaveza. ZDRAVLJE: Psihička osjetljivost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh