Svaštara

AMERIKANKA OTVORENO: ZATRUDNIM SVAKE GODINE DA NE BIH MORALA IMATI MJESEČNICU

Žena je zaprepastila sve nakon što je otkrila da zatrudni svake godine kako ne bi morala imati menstruaciju. Amerikanka Madison i suprug Josh Chavez zajedno su od djetinjstva i postali su roditelji tinejdžeri nakon što su dobili prvo dijete u dobi od samo 16 i 18 godina, još 2014. godine.

Madison - Hayat

Madison je otkrila da je trudna svake godine od 2014. godine.

Drugo dijete, sina, su dobili 2017., a do 2020. paru se rodilo treće dijete, kći. Već 2022. rođeno je njihovo četvrto dijete, još jedna djevojčica. Sada par zajedno ima četvero djece i trenutno očekuju peto, koje bi trebalo na svijet doći 2024.

Poznati su na internetu kao ‘Porodica Chavez’, a Madison je objasnila da zatrudni svake godine kako bi izbjegla mjesečnicu – i dok neki misle da je to ludo i nazivaju ih ‘zečevima’, ona zapravo to svima preporučuje.

Sada je trudna s petim djetetom te je na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj ona i suprug drže svoje četvero djece. prenosi Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh