Svaštara

Mjesečni horoskop za novembar: Neki će dobiti na lutriji

Nakon brojnih napetosti tokom oktobra, novembar donosi postepeno sređivanje stvari i više uspjeha za sve znakove zodijaka.

Astrolozi poručuju da će novembar biti odličan period za postavljanje ciljeva i nastojanja na svim područjima života. Ako ne oklijevate i preduzmete prve korake, rezultati će se udvostručiti.

U mjesecu Škorpije raste nivo energije, a miljenici sudbine biće vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac) koji će uspjeti postići sve što požele.

Što se ljubavi tiče, najpovoljniji period biće pun Mjesec 27. novembra, idealno vrijeme za priznanja, a većina nas biće otvorena za nove stvari.

Iskrene emocije neće ostati bez odgovora, a rasplamsavanje romanse mnogima će okrenuti živote naglavačke.
Ovan – Uzbudljiva romansa

Napori koje ulažete u svoj posao konačno će se isplatiti Morate razmišljati unaprijed i odbiti svaki posao koji vam se čini rizičnim ili na rubu zakona, kako kasnije ne biste požalili.

Ne trošite energiju na nerviranje, već se usredotočite na vlastiti uspjeh. U ljubavi ćete osjećati želju za nestašlucima i avanturama pa ćete se rado upustiti u avanturu iz koje se može izroditi uzbudljiva dugogodišnja romansa. Zaposleni Ovnovi trebali bi biti maksimalno diskretni odluče li partnera prevariti pred nosom.
Bik – Napredovanje u karijeri

Bikove u novembru prati osjećaj usamljenosti, kao da ih niko ne razumije, a izostaće podrška okoline za njihove ciljeve. Kontrolišite sebične porive posebno ako želite izgladiti nesporazume s voljenima. U periodu punog Mjeseca imaćete priliku unaprijediti svoju karijeru koju biste trebali iskoristiti. Vjetar promjena biće toliko jak da će potpuno promijeniti vaš pogled na svijet. Tražite ljubav u porodici i od partnera, svaki pokušaj prevare će biti otkriven, stoga nemojte to sami sebi raditi i uništavati nešto što ste dugo gradili i što vrijedi.
Blizanci – Oživljavanje romantike

Tokom novembra Blizanci će biti pobjednički raspoloženi što će se odraziti na njihovo samopouzdanje. Ovaj period i snažan protok energije iz Škorpije pružiće vam priliku da poboljšate svoju finansijsku situaciju, ali i odnose s kolegama.

Blizanci bi trebali hrabro gledati u budućnost, slijediti vlastite želje koje će se ostvariti u ovom periodu. Ako ste spremni na ustupke, vrlo je moguća obnova prekinute romanse i povratak bivšem partneru kojeg niste preboljeli, a to će posebno biti izraženo u periodu punog Mjeseca 27. novembru. Na vama je samo da budete potpuno iskreni prema drugoj strani.
Rak – Povratak prošlosti

Oprez i opravdana sumnja biće ključni za Rakove u novembru. Neriješeni problemi ili povratak osoba iz prošlosti biće iznenadan, a njihova je zadaća podsjećati vas da ne zaboravite na sebe. Snažno Sunce u Škorpiji ima fascinantan učinak na Rakove tjerajući ih na introspekciju. U ovom periodu slušajte vlastitu intuiciju, donosite odluke iz srca i samo tako ćete izbjeći kobne pogreške. Bićete emocionalno nestabilni, čak će vas i sitnica izbaciti iz kolosijeka pogotovo u periodu punog Mjeseca, zbog čega možete imati želučane probleme. Duboko udahnite i pustite da vrijeme odgovori na sve vaše dileme.
Lav – Strast koja uništava

Početak novembra biće problematičan za Lavove, pogotovo što se tiče komunikacije, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Izbjegavajte svađe i sukobe, čak i odlazak na poslovne sastanke na kojima biste mogli biti zaprepašteni i ponašati se neurotično. Nedostatak razumijevanja i ljubavi osjećate na svakom koraku, što vas dodatno motiviše da pokažete svoju privlačnost.

Neukrotivo Sunce u Škorpiji može vas natjerati da zaboravite na razboritost. Strast bez kontrole uništava sve pred sobom i ne donosi ništa dobro. Bolje je vrabac u ruci nego golub na grani, a u to ćete se uvjeriti u novembru.
Djevica – Sreća u ljubavi

Novembar 2023. za Djevice će biti mjesec sreće u ljubavi. Istina, put do sreće neće biti lak i ishod će ovisiti o vašoj linoj hrabrosti i odlučnosti. Ako je osjećaj stvaran, biće ga nemoguće ignorisati. U mjesecu Škorpije svaka sitnica smeta, čak je i smirena Djevica sklona izlivima agresije. Ne dopustite da vas drugi ljudi nerviraju jer nisu vrijedni toga. Napredak u poslu očekuje vas nakon punog Mjeseca 27. novembra, čija energija potiče promjene. Tada ćete moći pokazati svoje kvalitete koje neće proći nezapaženo.
Vaga – Povećanje plate

Vage bi se u narednom mjesecu trebale fokusirati na lične interese. Sve što vas veseli i opušta, pa makar to bio i kozmetički tretman, dobrodošlo je. Mislite pozitivno kako biste doveli do pozitivne promjene. Finansije će biti stabilne tokom cijelog mjeseca pa ćete moći uživati ​​uz jedno malo putovanje s porodicom. Krajem mjeseca očekuje vas unapređenje i povećanje plate, što će među vašim kolegama odjeknuti poput eksplozije bombe. Ne brinite ko će što reći, pogodnosti koje vas očekuju su potpuno zaslužene. prenose Nezavisne
Škorpija – Stegnite kaiš

Ovo je vaš mjesec, ali neće sve biti divno i vedro. Početkom mjeseca očekuju vas finansijski problemi, partner će ostati bez posla, zbog čega ćete biti prisiljeni stezati kaiš. Vaša oštra intuicija pomoći će vam da izbjegnete opasne situacije. Pod svaku cijenu izbjegavajte negativne emocije i mračne scenarije kojima ste skloni u vlastitoj glavi jer mogu dovesti do porasta agresije. Umjesto toga, koncentrišite se na to kako što brže riješiti nastale finansijske probleme. Zbog Venere u Djevici postaćete zatvoreniji, osjećate nedostatak strasti i povezanosti s partnerom. Sastanak u dvoje na neobičnom mjestu pomoći će da sve vrati na svoje mjesto.
Strijelac – Igrajte lutriju

Ovaj vam novembar donosi nezaboravna iskustva vezana uz putovanja, bilo da su ona poslovne ili privatne prirode. Daleko od doma možete pronaći odgovore na važna pitanja i ostvariti korisne kontakte. Snažna energija Sunca u Škorpiji pozitivno utiče na vaš lični život. Pojačani magnetizam Strijelca privlači pažnju suprotnog pola, komplimentima neće biti kraja. Nemojte se razbacivati ​​novcem jer je pred vama period kada ćete rješavati životne probleme. Došlo je vrijeme za rješavanje stambenog problema čije rješavanje stalno odgađate. Može se pojaviti vrlo isplativa opcija, stoga obratite pažnju na ono što vam se nudi. Igrajte lutriju možda vam se posreći.
Jarac – Zahlađenje odnosa

Ovo će za vas biti još jedan radni period, ali Jarci su se za sve u životu naučili izboriti na teži način. Energija Sunca u Škorpiji raspaljuje senzualnost, imate priliku za ljubav, samo trebate preuzeti inicijativu u komunikaciji. Za one koji su u vezi period punog Mjeseca biće težak trenutak jer pragmatični Jarac ne želi žrtvovati svoju karijeru zarad ličnog života.

Srećom, period hlađenja s partnerom neće dugo trajati. Čak i ako se sudbina naglo okrene, planirane stvari će se završiti tačno prema planu. Blagotvoran uticaj Venere u Djevici sve će postaviti na svoje mjesto, pa će vaš život postati skladan i uredan.
Vodolija – Investirajte u nekretnine

Rođene u znaku Vodolije očekuju uspjeh u poslu kao i novčane nagrade. Daće vam osjećaj slobode. Ako imate priliku, uložite u nekretninu gdje je rizik od neuspjeha minimalan. Venera u Djevici tjera vas na pedantnost, pa ćete uspjeti u čemu god se poduzmete. Što se ljubavi tiče, Sunce u Škorpiji će imati negativan uticaj na vas. Postaćete opsjednuti sobom s nezdravom količinom sebičnosti. Ne pristanete li na ustupke, vrlo je moguće da će doći do kraha vaših emotivnih odnosa. Preispitajte se i ne radite ništa na vlastitu štetu.
Ribe – Prekretnica

Novembar je za vas određena prekretnica. Ljubavni problemi su iza vas, bračni parovi će izgladiti nesporazume, a slobodne Ribe imaju sve šanse da upoznaju svoju srodnu dušu. Sunce iz Škorpije donosi skrivene strasti. Pazite na novac jer postoji mogućnost da izgubite novčanik, na primjer. Nemojte trošiti više nego što imate. Vaša predanost poslu i profesionalnost neće proći nezapaženo, stoga možete očekivati ​​napredovanje i povećanje plate. Sve to pomoći će vam da stabilizujete finansije, a višak možete potrošiti na kupovinu poklona za najmilije ili putovanja, piše Astrology.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh