Svaštara

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 4. novembra

Pred nama je važan astrološki dan jer astrolozi kažu da je pomračenje Meseca u Biku jedan od sudbinskih događaja u 2023. godini. Pojedini horoskopski znakovi će imati više sreće na finansijskom planu, pa će uspjeti da zarade novac.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a planete se ovih dana nalaze u Škorpiji, tako da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled.

Sezona Škorpije je veoma izazovna i moćna, pa će pojedini znakovi uspeti da zarade veliki novac.

Ukoliko se pitate ko će imati pare do 4. novembra, među njima su znakovi kao što su: Škorpije, Djevice, Ovnovi i Ribe.

ŠKORPIJA
Sezona vašeg znaka uveliko traje, a zvezde su na vašoj strani. Imate mogućnost da zaradite veliki novac i to uz pomoć prijatelja u znaku Device. Odlična planetarna pozicija za sticanje bogatstva.

DJEVICA
Venera u vašem znaku ukazuje da se novac lijepi za vas. To znači da vam je lako u ovom periodu da dobijete povišicu. Visina zarade zavisi isključivo od vaše inicijative.

OVAN
Odličan period za dobijanje nasledstva. Isto tako možete da očekujet novu, bolje plaćenu poslovnu ponudu.

RIBE
Mars u Škorpiji donosi vam veliki novac. Pare u ovom periodu za vas dolaze iz inostranstva. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh